Svajcarska

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Proveo sam nedelju dana u toj zemlji i pitam se da li cemo se ikada pribliziti toj zemlji ili cemo zauvek ostati zemlja smeca,lopova,probisveta cega jos ne.Nisu oni toliko pametniji od nas,nego je razlika u tome sto se kod njih postuju zakoni,vrlo su disciplinovani i vrlo posteni.Voleo bih kad bi mogao celokupan Srpski narod da poseti tu zemlju na nedelju dana pa da vidim da licemo se i dalje ponasati kao prei od ove Srbije praviti ledan veliki kontejner.Da li neko zna resenje za ovu zemlju ili cemo i dalje plivati u govnima.sorry

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Sve sto imam i sve sto volim, nalazi se u Srbiji. Od malih nogu, ucen sam da volim svoju zemlju. I zahvalan sam onima koji su me tome ucili. Mozda ova zemlja nije stabilna ali je moja i ja je volim.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
I ja sam bio u tamo.....i kada sam se vratio kuci ....imao sam osecaj ...slican tvome....sorry.

Sve je tamo lepse i bolje.....samo im jedno fali....." Dusa Slovenska ".....yes3.

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Niko ti ne brani da je volis nego kako da je napravimo da bude bolja,lepsa.Ja sam radi Srbije mogao nekoliko puta da izgubim glavu i neverujem da je volis vise od bilo kog drugog.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Politika je postala profitabilno zanimanje gde su hulje, ološ i probisveti postali baroni tranzicije. Nasi politicari su prosti, surovi i nezainteresovani za sudbine miliona ljudi, koji su trpeli njihove neuspele politicke projekte.Nismo nista naucili iz istorije. Godine prolaze, a mi smo veciti ponavljaci kod stare uciteljice zivota. I dalje srljamo u propast, zadatak novih generacija je da pronadju odgovore, ruseci sve lazne predrasude i idole. Nazalost vreme sve manje radi za nas, mnogo smo izgubili, nemamo vise pravo na greske. Ovoj drzavi trebaju novi ljudi, okupljeni oko nove ideje, ljudi koji nose zajednicu u sebi i koji su posteni. Bez obzira na sve, ja sam i dalje ovde, jer verujem da moze biti bolje.

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Niko ti ne brani da je volis nego kako da je napravimo da bude bolja,lepsa.Ja sam radi Srbije mogao nekoliko puta da izgubim glavu i neverujem da je volis vise od bilo kog drugog.

Bez svadje, prijatelju. Ovo si dobro rekao. Ali, nazalost mi tu ne mozemo nista. Mislim na narod, a onaj ko moze ocigledno ne zeli jer imali su prilike mnogo puta godinama unazad.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Voleo bih da je Srbija kao Švajcarska....da imamo red, mir, lepotu, čistoću, plate bre....da nas svi cene i da nas niko ne dira......al jedino nebi voleo da ličimo na njih...yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Proveo sam nedelju dana u toj zemlji i pitam se da li cemo se ikada pribliziti toj zemlji ili cemo zauvek ostati zemlja smeca,lopova,probisveta cega jos ne.Nisu oni toliko pametniji od nas,nego je razlika u tome sto se kod njih postuju zakoni,vrlo su disciplinovani i vrlo posteni.Voleo bih kad bi mogao celokupan Srpski narod da poseti tu zemlju na nedelju dana pa da vidim da licemo se i dalje ponasati kao prei od ove Srbije praviti ledan veliki kontejner.Da li neko zna resenje za ovu zemlju ili cemo i dalje plivati u govnima.sorry

Ne pretjeruj.
16jrp0m.gif

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Tu si u pravu.Za swiss se kaze:zemlja lepih krava i ruznih zena.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A šta misliš da ti Švajcarci posete Srbiju na nedelju dana? Nikada više ne bi bili takvi, već bi se opustili i zaboravili na tu finoću i disciplinu... :) A ne ovako, "jure" u Guču da osete "dah života"...

Natrag