Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tako je, kota. Batina je iz raja izašla!
Kad smo vec na tome neki dan sam se toliko ismijao kada sam vidio kod svog druga u autu ispod sedista podeblji kabal od struje.Pitam ja njega sta ce ti to? kaze on meni to je ubedjivac!kakav ubedjivac?:dntknw:kaze kada mi ponestane reci ja izvadim njega i ubedim drugu stranu da sam u pavu
Danas ja neču da se svađam. Umesto toga vas sve pozivam u kafić na piče, mezetluk i muziku.
...Ti, bogca! Baš sve? Ok. Ali prvo svakoga pretresi da ne nosi nešto, kao ono što kota pominje, ili još gore..., pa kad se popije koja više i riječi počnu zapinjati... hm, da ne odapne šta drugo?! Znam da bi me kota volio ispendrečiti više nego doručkovati
Ha,ha,ha! Da,da, u pravednom gnevu! Kada je gnev pravden, možeš komšiji kuću zapaliti, zar ne?Само треба водити рачуна да то буде у ПРАВЕДНОМ ГНЕВУ.
Ha,ha,ha! Da,da, u pravednom gnevu! Kada je gnev pravden, možeš komšiji kuću zapaliti, zar ne?
A sta ako komsija tebi prvi zapali kucu?Ha,ha,ha! Da,da, u pravednom gnevu! Kada je gnev pravden, možeš komšiji kuću zapaliti, zar ne?
Sva sreca pa mi nisi u komsiluku...Sta tebi sve odmah padne na pamet... :???: