Svađe i prepiranja

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Danas ja neču da se svađam. Umesto toga vas sve pozivam u kafić na piče, mezetluk i muziku.:dance2:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Danas ja neču da se svađam. Umesto toga vas sve pozivam u kafić na piče, mezetluk i muziku.:dance2:

...Ti, bogca! Baš sve? Ok. Ali prvo svakoga pretresi da ne nosi nešto, kao ono što kota pominje, ili još gore..., pa kad se popije koja više i riječi počnu zapinjati... hm, da ne odapne šta drugo?!:) Znam da bi me kota volio ispendrečiti više nego doručkovati:(

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
...Ti, bogca! Baš sve? Ok. Ali prvo svakoga pretresi da ne nosi nešto, kao ono što kota pominje, ili još gore..., pa kad se popije koja više i riječi počnu zapinjati... hm, da ne odapne šta drugo?!:) Znam da bi me kota volio ispendrečiti više nego doručkovati:(

Ma gde bih ja to gos.uredinice nisam ja takav :black eye:Salim se ja malo nisi ti losa osoba ima drugih sto su sazreli za batine.Ja tebe u takvoj situaciji vidim kada bi se nasli negde svi na okupu da bi ti samo smirivao situaciju,nisi ti kavgadzija ti uvek trazis kompromis.U pravu si ti u dosta slucajeva u vezi mene jer meni moja majka kaze dok tebe smire sine pola naselja je na nogama:).

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
90
Само треба водити рачуна да то буде у ПРАВЕДНОМ ГНЕВУ.

Natrag