Svađe i prepiranja

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Dragi svađi nakloni forumaši!

Da bi nam ostale teme bile pošteđene svađe i skretanja sa teme otvaram ovu specijalnu svađaonicu.
Kad na nekoj temi osetite želju da se svađate dođite ovamo i rešite to kao ljudi.

Uredniče naš dragi,
ako ti se ne sviđa tema izbriši je.
Ako ti se sviđa zažmuri i nek se ljudi lepo isvađaju.
Mislim da bi trebalo da ti olakša posao :) da ne moraš ljudima da brišeš postove a oni će valjda kada se emotivno olakšaju moći smirenije da učestvuju u diskusijama.Ili će se negde pobiti,ko zna.

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
SVAĐ, SVAĐ, SVAĐ ......:evil::-x:dwarf::diablo::hunter::hysteric:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hajd' da ostavimo ovu temu neko vrijeme, da vidimo hoće li funkcionisati. A šta mislite, da sve svađalačke postove, koji se u buduće pojave, premjestimo ovdje?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Ja sam spreman:bomb: !ko hoce dobro da se posvadja?:gun::blum3: salim se bolje otici negde na hladnu pivu nego trositi energiju na gluposti.Ja sam se trudio da nesto objasnim mnogima ali sam odustao ne vredi jer kao sto je moj deda imao obicaj da kaze *lakse je nekom uterati metar u zadnjicu nego cenat u glavu*:D Ja bih ovako resio ovaj problem svadja na pdf religija,neka svako pise za svoju veru i neka se ne mesa u tudju,neka niko ne pokusava pobiti ovog drugog u njegovoj veri i eto mira.I jos bi dao predlog da se na pdf religija naprave posebne teme za sve vere i tako da se tu pise svako svoju veru bez mesanja u ovu drugu.Ovako se vise nezna ko je sta pisao ni kome to pripada totalno rasulo.

Teme:

Pravoslavlje
Katolicanstvo
Islam
Adventisti
Jehovini svedoci
Subotari
Budisti

I tako dalje da ih ne nabrajam vise.........

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
90
Постоји велика, и врло јасна разлика измеђ СВАЂЕ и ПРЕПИРАЊА.
Ова рубрика би могла да се зове ПРЕПИРАЊА, али никако СВАЂАОНИЦА. Свађом се не долази до нових сазнања. Свађом се побуђује гнев, и подстиче гордост, (присутна код свих људи). Али ПРЕПИРАЊЕ је врло корисно.
Да не дужим... Када људи ПРЕПИРАЈУ речни песак, и у томе остану истрајни, јер је то врло мучан и тежак посао, постоји могућност да се нађе и који грумен ЗЛАТА. Свађа не приличи људима који за себе кажу да су верујући....

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
a jel mogu ja ovde da se svadjam sama sa sobom?
Kako da ne. Samo napred, da vidimo kako će to izgledati, pa sa se i drugi povedu za tobom.

Постоји велика, и врло јасна разлика измеђ СВАЂЕ и ПРЕПИРАЊА.
Ова рубрика би могла да се зове ПРЕПИРАЊА, али никако СВАЂАОНИЦА. Свађом се не долази до нових сазнања. Свађом се побуђује гнев, и подстиче гордост, (присутна код свих људи). Али ПРЕПИРАЊЕ је врло корисно.
Да не дужим... Када људи ПРЕПИРАЈУ речни песак, и у томе остану истрајни, јер је то врло мучан и тежак посао, постоји могућност да се нађе и који грумен ЗЛАТА. Свађа не приличи људима који за себе кажу да су верујући....
Pa, prepiranja, ili rasprave, uveliko su prisutne na ovoj sekciji. To i jeste svrha svakog foruma. Kada je poelbuster postavio ovu temu, malo sam se kolebao da li da je ostavim, jer "nije primjerena" PF kao što je religija. Ali, izgleda, da baš ovdje ima najviše svađa. Mnogi nisu tolerantni i spremni da prihvate činjenicu da postoje i drugačija mišljenja od njihovih. Drugi, opet, vide svoju misiju ovdje da provociraju i ismijavaju drugačije poglede i drugačije poimanje života, od onoga kako oni misle da bi trebalo da bude. ...I za čas se sve pretvori u svađu! Hajde da probamo, kada do toga dođe, da se svađamo na ovome mjestu, a ne na temama koje to ne zaslužuju.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
neka niko ne pokusava pobiti ovog drugog u njegovoj veri i eto mira
@kota703
Dok ne potežeš pendrek sve je ok :)

@ Bazar
Stobom mislim i da kad bih hteo ne bih mogao da se svađam :)

@Dauritije
Eto vidiš već imamo razlog za prepiranje-naslov teme(ako može izmenićemo)

Natrag