Survivor počinje 12. marta

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Survivor počinje 12. marta











Izvor:
Mondo.rs






Od ponedeljka 12.marta sa gledaocima Prve srpske televizije VIP Robinzoni će da podele svoje avanture, izazove, borbe, svađe, nova prijateljstva, snalažljivost, suze i lukavstva u novoj sezoni popularnog rijalitija!


v235554p0.jpg



Osamnaest VIP ličnosti iz Srbije, Hrvatskehttp://www.mondo.rs/s235544/Zabava/Zvezde_i_tracevi/Mia_Begovic_spava_u_hodniku_ispred_stana.html i Makedonije, otisnulo se put daleke Kostarike prepuni optimizma i energije ali, kao i u prethodnim serijalima, surova realnost ih je baš tako, surovo i iznenadila.

Devet muškaraca i devet žena, dobro poznati u svojim domovinama, samouvereno su krenuli u Survivor avanturu i odmah na početku su dobili ono po šta su došli - izazov! Naime, brodić kojim su se poznati učesnici prevozili do svog ostrva je na pola puta zahvatila oluja! Sve je izgledalo kao u najboljem avanturističkom filmu: brod su šibali vetrovi i talasi sa svih strana, a Robinzone je uhvatila panika!

Jedni su se čvrsto držali za svoja mesta, pokušavajući da prikriju nervozu, drugi su otvoreno pokazivali strah, ali bilo je i onih kojima je ova nepogoda samo još više podigla adrenalin, a voditelj Andrija Milošević je sa zadovoljstvom gledao njihove reakcije.



v235554p1.jpg



"Svi su bili umorni od puta, ali dovoljno svesni da uskoro stižu na odredište gde će započeti velika avantura. Međutim, loši vremenski uslovi su samo ubrzali dešavanja u Survivoru i na tom brodu se već moglo videti ko ima jake živce, a kome će faliti strpljenja u nastavku takmičenja."

Survivor je sniman u živopisnom i opasnom zalivu Dulče, na obali Pacifika. Dulče znači Slatki zaliv, ali on je sve samo ne sladak! Van domašaja velikih naselja, okružen sa nekoliko nacionalnih parkova, idealno je utočište iguanama, krokodilima, kajmanima (vrsta aligatora), otrovnim zmijama i žabama, velikim mačkama, ajkulama…

Kako su preživeli mesec dana na surovom ostrvu saznaćemo od 12. marta.




 
Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
„VIP Survivor“ ćemo gledati tri meseca

Potvrđeni učesnici novog rialitija


„VIP Survivor“ ćemo gledati tri meseca


Z. B. |



Regionalno izdanje „Survivora“ kreće 12. marta, a televizija RTL, koja prenosi ovaj rialiti, potvrdila je imena svih 18 učesnika.


Klikni za uvećanje (+)

Poznati koji su boravili 45 dana u Kostariki borili su se za 50.000 evra, a njihove borbe, osvajanja imuniteta i ispadanja gledaćemo u naredna tri meseca.

Od poznatih iz Srbije u šouu su učestvovali sestra Nataše Bekvalac, stilistkinja Jelena Maćić, Milan Gromilić, baletan Pozorišta na Terazijama, kao i starleta Stanija.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Počeo "VIP Survivor" Kostarika


Blic


Nova sezona dugo očekivanog rialitija "Survivor" koji je ovog puta sniman na Kostariki, počela je večeras na Prvoj televiziji. Čak 18 takmičara doletelo je u nacionalni park Korkovado, našavši se u pravoj divljini, a samo jedan će na kraju osvojiti titulu jedinog preživelog i nagradu od 50.000 evra.

224200_survivor-1_f.jpg


Počeo "VIP Survivor": Već sutra takmičare očekuju prve borbe


Već prvog dana lako je bilo zaključiti da nas očekuje izvanredan serijal sa mnogo obrta i neizvesnosti. Hrvatska glumica Mia Begović upala je u zamku u kojoj se umalo ugušila. Starleta Stanija Dobrojević je "bacila oko" na rukometaša Ognjena Kajganića, a stilistkinja Kristina Bekvalac je zaspala u zagrljaju manekena Nikole Šoća...

Junake ovogodišnje avanture: Aleks, Aleksandru, Avu, Jelenu, Kristinu, Maju Lenu, Marka, Martinu, Miu, Milana, Nevena, Nikolu, Ognjena, Radovana, Sebastijana, Staniju, Vladu i Žareta će kroz brojne avanture kao i do sada, voditi glumac Andrija Milošević, sa pojačanjem, koleginicom iz Hrvatske Marijanom Batinić.

Odmah po izlasku iz aviona, takmičari su se ukrcali u čamac i krenuli put budućeg boravišta. Ubrzo ih je čekalo prvo iznenađenje: zadatak jasan i naizgled lak: ko pre do obale, njegova marama. Njih je 18, a marama ima samo 16. Glumica Mia Begović tada je upala u zamku svoje dukserice, pa se natopljena dukserica zategla oko njenog vrata i pretila da je povuče u morske dubine. Na svu sreću, pomogli su joj saplemenici, pa je Mia bezbedno isplivala na kopno.

Pošto su se iskrcali i uzeli marame, takmičari kreću u potragu i istraživanje ostrva. Pronalaze izvor pijaće vode, sanduk sa osnovnim potrepštinama, mačete, kremen, konopac... A čeka ih i krevet od bambusa na koji teško da svi mogu da stanu. Muškom delu ekipe ne polazi za rukom da upali vatru, a žene se žale jer ne znaju šta bi koja trebalo da radi. Pada noć, a sa mrakom dolaze i prve čarke.

Milan i Aleks su se ozbiljno sporečkali zbog nemogućnosti da se zapali vatra, dok je Mia izjavila kako će "ih momci nositi na savesti jer nisu uspeli da zapale vatru, pa će retko koja devojka noćas spavati".

S obzirom na činjenicu da su Neven i Aleks ostali bez marame, čeka ih neizvesna sudbina, čiji će ishod saznati sutra. Prema rečima Andrije Miloševića, "od sutra važe nova pravila gde poglavica ima glavnu ulogu".
 
Učlanjen(a)
20.11.2016
Poruka
103
Zasto vise nema ovog rijalitija? Ovo je drugacije.

Послато са MI 5s уз помоћ Тапатока
 
Natrag
Top