Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kako mogu da idem na net preko kompa ali da mi trosi MB sa fona???
Primer: kad uzmem HTC Evo 3D u mts-u imacu 600MB, i kako bih mogao da idem na netu ali na kompu a da mi trosi te MBe sa fona?
To je veoma dobro pitanje.I ja sam razmisljao o tome (nista nije sigurno) ali ja mislim da ne moze,mozda postoje programi za to ali ne verujem.
Jos nesto da pitam (ima veze sa ovom temo) Da li je moguce da se spoji telefon sa racunarom i da se na telefon konektujem na wifii i da na racunari imam wifii??
Instaliraj program Pda Net. Nadji negdje uputstvo, treba da se instalira i na komp i na telefon!
Koristim ga stalno, provjereno radi!
Znaci, konektujes se preko telefona na kompjuter preko USB kabla (trosi MB sa telefona).
Samo nadji neku verziju koja nije trial i to je to
moze i easy tether pro kod mene provereno radi.fon se poveze usb kablom i kako se poveze tako je veza uspostavljena.aplikacija za fon i aplikacija za comp easy tether.
Idite u Wireles&networks settings i tu cete naci Tethering. Samo cekirajte ono USB tethering Pre toga naravno povezite fon sa kompom pomocu USBa
Samo mi je 600mb koje imam otislo za 4 dana xD
e ja imam kontra pitanje, imam adsl, imam telefon koji ima sve zivo, e sad me interesuje, dali moze preko usb da se konektujem na adsl od kompijutera? znaci da koristim internet od kompijutera! i nemam wirless na adsl, zato i postavljam ovo pitanje?
e ja imam kontra pitanje, imam adsl, imam telefon koji ima sve zivo, e sad me interesuje, dali moze preko usb da se konektujem na adsl od kompijutera? znaci da koristim internet od kompijutera! i nemam wirless na adsl, zato i postavljam ovo pitanje?