Super kup Barselona Šahtijor

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
31.034
Da li je iko gledao ovu jadu i bedu od fudbala,pa još i produžeci,a u Cirihu,Bolt i kompanija.

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
31.034
Ma care,i oni bi bolje igrali,verujmi,ovo je anti fudbal,a u Cirihu....Isimbajeva oborila svetki rekord,a vi u Bgd gledate BARSU,klupčinu,da se ne izrazim Kur.....

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!dajte atletiku,Manijakov paša ovo piše

Pa ja ne mogu da verujem da sam sedeo dva ipo sata i gledao ovo S...e od nazovi fudbala

Sad je manijak na vezi,moj klinac,Đole,komentariše dok Platini deli medalje,kaže sebi u bradu "fala bogu,mogu da idem kući,zamisli da su bili i penali-Platini"

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Super kup Evrope: Novi trofej za Barselonu

Super kup Evrope: Novi trofej za Barselonu
28. avgust 2009.

00008717.jpg

Golom rezerviste Pedra Rodrigeza Ledezme u 115 minutu drugog produžetka, posle sjajne asistencije Lea Mesija, Barselona je savladala Šahtjor 1:0 i okitila se trofejom Super kupa Evrope. Srpski reprezentativac, Igor Duljaj, nije bio ni na klupi za rezervne igrače.

pedro.jpg

Katalonski klub, koji je po treći put u istoriji kluba osvojio ovu titulu, imao je inicijativu tokom cele utakmice. Mesi i Ibrahimović bili su konstantna opasnost za predstojećeg protivnika Partizana u Ligi Evrope, ali ništa nisu mogli protiv raspoloženog golmana Pjatova. Kada su svi na stadionu u Monaku pomislili da će pobednik biti odlučen posle izvođenja jedanaesteraca, džoker trenera Gvardiole, Pedro, iskoristio je asistenciju Mesija i doneo veliku radost navijačima Barselone.

Natrag