Sujeverje

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
3
smile3Ma kakvo sujevjerje,nema od toga ništa.Izgubljeni vjeruju u svašta.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Crvendać i Julkice, kako to osećate očima?

Znam da me zezaš, al' nema veze... nervi oko očiju u takvim momentima počinju da "igraju". Kad se to desi sa desnim, ne obraćam pažnju, jer znam da je nešto dobro. Ali kad se desi sa levim, zabrinem se... :(
I totalno je nepogrešivo.
Ali bolje da o tome i ne pričam, da ne "prizivam", pošto naročito loše stvari uvek predosetim.

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ma daleko bilo nemoj da prizivaš...

A ne, ne zezam te, urednice, ozbiljno sam pitao, jer ja takav osećaj nemam. Ništa o budućnosti. Ja imam osećaj za ponašanje ljudi oko sebe i uopšte za sadašnjost.

Čitao sam u knjigama o Modesti Blejz, imaju pomalo senzacionalističke detalje, da njenom partneru Viliju Gervinu bride uši pre nego što se dogodi nešto loše. Verovatno je to samo drukčije simptomatika.

Pretpostavljam da takvih stvari ima. Meni oko ponekad zaigra, ali nisam to osetio i proučio tako kao vas dve.

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Na žalost, to je kod mene nepogrešivo. Pred smrt bliske osobe, znam da mi "igra" bez prestanka i po mesec dana, nekad i duže. A osim toga, javlja mi se i neki grozan osećaj koji uopšte ne mogu da opišem, ali znam da će se tako nešto desiti.
Taj osećaj je nekad jači, nerkad slabiji, pa po tome otprilike znam da li je u pitanju neko blizak, neko malo dalji, ili tek neko ko je vezan za nekoga meni bliskog.
Baš grozno, i često me čini depresivnom, jer znam da ništa ne mogu da učinim.
A o onim sitnicama, da "prizovem" nekoga da me pozove iako se nismo čuli par meseci, i tome sličnom i da ne pričam... prijatelji mi tepaju "veštičice"... :)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Sujeverje je sujeverje.

Sujeverje.jpg

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Nisam sujeverna ali predosećam događaje... ponekad.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
6
Trepetnik

TREPETNIK

VRH GLAVE ZAIGRA - Predskazuje dobit ili će ti gospod Bog muško čedo pokloniti.
ZGLAVAK VRATNI ZAIGRA - Neki strani i nepoznati će doći i darove ti donete
PERČIN KAD TI ZAIGRA - Sedam godina ćeš u vojnu ići, po kući ćeš opet zdrav doći.
TEME GLAVE S DESNE STRANE AKO TI ZAIGRA - Bit ćeš sudija.
TEME GLAVE S LEVE STRANE AKO TI ZAIGRA - U veselom ćeš se jednom društvu provesti.
GRLO S POLJA AKO TI ZAIGRA - Hrđavu ćeš vest čuti štetu imati.
ČELO KAD TI ZAIGRA - Mlogi će se jednoj državi pokoriti.
KAD POTILJAK ZAIGRA - Od hrđave ćeš se vesti ožalostiti, a posle toga opet radovati.
ČELO IZMEĐU OČIJU AKO TI ZAIGRA - Ići ćeš na put ili u vojsku, no vrlo ćeš dobro proći.
CELO ČELO PAK KAD ZAIGRA - Hrđave ćeš vesti čuti, ali ti ništa kvara učiniti neće.
TEME SPRAM DESNOG OKA AKO ZAIGRA - Zadužbinu ćeš čuvati, koja će primljena biti.
TEME SPRAM LEVOG OKA AKO ZAIGRA - Sve što naumiš činiti, dobro će ispasti.
DESNO UVO KAD ZAIGRA - Dobru ćeš vest čuti.
LEVO PAK UVO KAD ZAIGRA - Hrđavu ćeš vest čuti.
DESNO UVO KAD ZVONI - Vestima dobrim i veselju nadaj se.
LEVO UVO KAD ZVONI - Hrđave ćeš i nevesele vesti čuti.
OBUŠKA DESNA KAD ZAIGRA - Nadaj se boju ili kavgi.
OBUŠKA LEVA IGRAJUĆI - Znači dobro izvešće od prijatelja.
OBRVA DESNA MICAJUĆI SE - Znači dobit muškog deteta.
OBRVA LEVA MICAJUĆI SE - Predskazuje izobilje hrane one godine.
OBE OBRVE NA JEDAN PUT MICAJUĆI SE - Predskazuje veselje.
KAD KOŽA IZMEĐU OBRVA ZADRŠĆE - Prijatelj će te s dobrim čim obradovati.
OKO DESNO KAD ZAIGRA - Što pomisliš po volji će ispasti.
OKO LEVO S LEVOM OBRVOM IGRAJUĆE - Čast će ti naglo s neke strane prineti, koja će se ipak opet utaložiti.

Izvor: Magic-woman.biz
http://www.magic-woman.biz/

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
23.10.2010
Poruka
1
Mnogi ljudi izbegavaju da o tome pricaju,ali ja sam se licno uverila da tarot karte i jos neke gatalice govore istinu. Necete mi verovati jednom sam u talogu kafe imala razmak,broj 57 u razlomku. I posle pola sata dogodi mi se jedna takva da izvinete p***arija i slomim,razlupam 57 centimetara najfinijeg stakla. A sasvim slucajno.

Natrag