Vidi za ovo satanista ces Bogu odgovarati ja necu na to nista da ti kazem.Ja pozivam Srpski narod na pokajanje i vracanje vjeri ali taj Srpski narod me ismijava na ovom forumu kada to napisem!Znas li ti Besherat dokle je dosao Srpski narod?Znas li ti besherat kolko su ovi na sebe navukli grijeha pisuci protiv svetaca i svetih staraca?Znas li ti besherat da ces Bogu odgovarati jer si povladjivala sektasima i nisi im se usprotivila kada su ga vredjali?Znas li ti besherat da cete svetitelji pitati zasto nisi stala u odbranu njih kada su ih vredjali jer si pravoslavka?Znas li ti Besherat sta znaci biti Pravoslavac? Da bi se ti nekome dopala i da bi te neko ovdje zavolio presutila si napade na Gospoda i svetitelje a to znaci da ti je nesto drugo na umu i u srcu a to nije Gospod!Kada budes u svakom momentu bila spremna da polozis svoj zivot za Gospoda bez imalo razmisljanja onda ces da me shvatis!Ako ikada dodjes u takvo stanje duha ja cu te zvati sestrom Pravoslavkom i nema toga sto za tebe necu uciniti!
Opet spam. Ne govorimo o vjeri, nego u sujevjerju, a hula na svece nije sujevjerje. Kada bih krenula u borbu za pravdu i pravu, istinitu vjeru Hristovu, prvi bi na listi nepodobnih bili oni koji propovijedaju riječ Hristovu,tj. sveštenstvo. I kada bih gledala na ponašanje sveštenika, nikada ne bih bila vjernik. Ne gledam ni na ponašanje pojedinaca, gledam samo u svoje dvorište i trudim se da radim na sebi. To je dovoljno i tu imam najviše posla, ne mogu se baviti niti svjetskom politikom, niti raspravljati o vjeri srpskog naroda. Svako će lično odgovarati za sopstvene grijehe. Ima ko o tme vodi računa. Moja misija u ovom životu je da na put izvedem svoje četvoro đece i to je moja žrtva pred Bogom, jer mnogo više rada i truda treba da bi se to postiglo, nego da stanem na propovjedaonicu i govorim o kraju Svijeta. Elem, ovaj moj post je potpuni spam,i neću se nimalo ljutiti, ako ga urednik izbriše, ali je odgovor serbianhunteru. Što se tiče sujevjerja, što i jeste tema, niti gledam u karte, niti bajam, za grijehe sujevjerja, koje sam činjela u mladosti sam se pokajala. Naime, prvo dijete mi je kopnilo i doktori nisu znali šta će s njom. Išla sam kod jedne muslimanke koja joj je " dizala vrat ". Od tada je dijete živnulo i uznapredovalo i kao majka se ne kajem radi tog grijeha, jer je dijete htjelo da umre. Ne mogu da prihvatim nikakvu dogmu , koja će se kositi sa zdravim razumom, a za grijehe sujevjerja koje sam počinila, stat ću pred Gospoda, kad za to dođe vrijeme. I oprosti mi za moju opasku da si satanista, ali svako proklinjanje i fatalizam, mene asociraju na to.