Stvari koje radimo, a živciraju muškarce

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
kada sam bio " Mlad i Blesav "......padao sam na sve ženske smicalice....vrtile su me oko malig prsta........a onda sam....jednog dana ....od mog dobrog prijatelja dobio nebičan poklon.......dve knjge ....od u ono vreme vrlo poznatog ...seksologa i psiho-analitičara ( makedonskog porekla ).
Stivo je bilo toliko intresantno ....da sam ih pročitao ....istog dana.
Od tog dana ....sve se promenilo....kao da sam progledao....sazreo......
Sve što sam pročitao ....tokom ovih godina sam preverio i u praksi......i sve je....kao što piše ( sa malim izmenama - ima nas raznih ). Te knjige nisu namenjene samo..... muškarcima..... vec i ženama.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
kada sam bio " Mlad i Blesav "......padao sam na sve ženske smicalice....vrtile su me oko malig prsta........a onda sam....jednog dana ....od mog dobrog prijatelja dobio nebičan poklon.......dve knjge ....od u ono vreme vrlo poznatog ...seksologa i psiho-analitičara ( makedonskog porekla ).
Stivo je bilo toliko intresantno ....da sam ih pročitao ....istog dana.
Od tog dana ....sve se promenilo....kao da sam progledao....sazreo......
Sve što sam pročitao ....tokom ovih godina sam preverio i u praksi......i sve je....kao što piše ( sa malim izmenama - ima nas raznih ). Te knjige nisu namenjene samo..... muškarcima..... vec i ženama.
Bilo bi lepo da sa nama podeliš tu mudrost, da nam navedeš koje knjige su u pitanju, da ne upadamao stalno u iste glupe situacije i ponavljamo iste greške! :)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Jao Re, osećam da je u pitanju Jovo Toševski i već mi je muka.
Po njemu smo svi majmuni, a žene su samo ženke, i to je sve.

Član
Učlanjen(a)
15.08.2009
Poruka
67
Koristite seks kao oružje

U borbi spolova, bitno je tko vodi glavnu riječ u vezi. Žene kako bi pokazale svoju premoć često koriste našu najslabiju točku: seks. Priznajemo imate dobru taktiku, ali morate li je baš koristiti na nama?

Izvor: Zena.Hr.

Ovo je nevidjena glupost i prilicno je prevazidjena. Misljenja sam da zene i muskarci uzivaju u sexu podjednako, mada sve je to do muskarca, ne postoji to da je zena losa u krevetu, samo muskarac moze biti neinspirativan:beee:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Iz priča mojih prijatelja, žena i te kako može biti loša u krevetu. Loša, neaktivna, nezainteresovana...
Nema velike razlike između žena i muškaraca u tom smislu, i jedni i drugi mogu biti i dobri i loši.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Ja sam virgo intacta i sa velikim interesovanjem pratim ovu diskusiju.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Bilo bi lepo da sa nama podeliš tu mudrost, da nam navedeš koje knjige su u pitanju, da ne upadamao stalno u iste glupe situacije i ponavljamo iste greške! :)

Jovo Toševski, "Nerazmna mreža". Možda najbolja knjiga po tom pitanju. Objašnjava zašto su tolike razlike u mišljenju, rasuđivanju i osećanjima između žena i muškaraca, bez osude jednih ili drugih.

Ima žena i žena, kao što ima muškaraca i muškaraca. Svako bi trebalo da nađe sebi odgovarajućeg partnera a ne da pokušava da ga "prevaspita" i prilagodi sebi. Niko nije savršen i nijedna žena nije tipično žensko, kao što nije ni svaki muškarac tipičan muškarac.

Znam koje me osobine kod muškarca nerviraju i zbog toga, bez obzira na privlačnost, neću izabrati da sa njim budem. Isto bi trebalo da važi i za suprotni pol.

Najveća je greška što se ljudi većinom rukovode fizičkim izgledom a tek onda svim ostalim što je presudno za kvalitetan parterski odnos.

Šta meni vredi ako mi se neko sviđa ako je alkoholičar ili kockar, ženskaroš, grubijan ili bilo šta od onoga što ne volim?

Tako i muškarci često odaberu npr. lepoticu, a posle ih nervira što ne zna da kuva, glavna preokupacija joj je šoping, tračanje sa prijateljicama itd...

Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ja sam virgo intacta i sa velikim interesovanjem pratim ovu diskusiju.

:). Svaka čast! U današnje vreme...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Jao Re, osećam da je u pitanju Jovo Toševski i već mi je muka.
Po njemu smo svi majmuni, a žene su samo ženke, i to je sve.

Moja - generacija....nema sta ....samo izgleda da te je pocetak knjige dezavujisao ....to je i jedan od problema koji im se ponavlja...

Kada im se u startu nesto ne svidi .....one to automatski odbace.....akada pocnu da im se desavaju stvari koje im se ne svidjaju onda se nadju " u cudu "......

" On ce da mi kaze ".....[" /:;=-*#&3#'].......

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Neka, hvala, ima mnooooooooooooooooogo boljih psihologa, Toševski ne mora ništa "da mi kaže".

Natrag