Šta je novo?

Studentska tribina "Rialiti Srbija"

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Studentska tribina "Rialiti Srbija"
Izvor: Blic M. J. | 16. 06. 2011. - 22:55h

Tribina "Rialiti Srbija" koja se organizuje u okviru studentskog projekta "Pokreni i promeni" biće održana 19. juna u Studetnskom gradu. Osim studenata, učesnici na tribini biće sociolog Čedomir Čupić, psihijatar Jovo Toševski i Miloš Vuković pobednik rialiti programa "Parovi". Na tribini će učestvovati i glumac Bane Trifunović, Bane Lalić (MVP) i mnogi drugi.
Tamo gde caruje neznanje i jednostavan, realnošću neopterećen život, gde dominira memljiva nacionalna svest, maglovite predstave o sebi i drugima, gde se s podsmehom, kao prema kakvom neukusu gleda na moral i poštenje, a sramota i obraz predstavljaju nepoznanicu, nastaje temelj Rialiti Srbije. Ta imaginarna Srbija nema jasne granice, njeno državljanstvo i blagodeti uživaju svi − od priučenih zanatlija do univerzitetskih profesora - navodi se u saopštenju projekta "Pokreni i promeni".

Studenti okupljeni oko tog projekta i gosti na tribini pokušaće da sruše ideale takve zemlje i da se bore za znanje i drugačije vrednovanje stvari.

Studentski projekat "Pokreni i promeni" započeo je tokom juna i ima za cilj da se kroz tribine, sportskim aktivnostima i nizom koncerata će započeti tokom juna i nadamo se da će se kroz tribine, sportskim koncertima izbori za svoje mesto u medijima. Tom projektu u Beogradu se već pridružilo oko 5.000 studenata.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.390
Ovi ljudi su baš zaludni..."Promeni i pokreni"...koja već po redu ovakva poruka ccc.
 
Top