Striptizeta ćerku uči da igra oko šipke!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.077
LONDON 16. 06. 2010
PRESS

Striptizeta ćerku uči da igra oko šipke!

Vlasnica striptiz kluba „Madam Pink" u Britaniji Sara Burdž (50) iz Kembridža počela je svoju ćerku Popi, od samo sedam godina, da uči da pleše oko šipke, kako bi jednog dana nasledila majčin posao. Britanka tvrdi da to nije nimalo drugačije od igre na penjalici!

sipka.jpg

Sprema naslednicu...
Sara Burdž želi da malena Popi preuzme njen posao u striptiz klubu

Sara, koja je dobila nadimak žena Barbika jer je potrošila pola miliona funti na plastične operacije, navodi da ćerku satima uči da izvede određene pokrete.- Popi želi da bude kao pop zvezda Mili Sajrus, koja takođe pleše oko šipke. Draže mi je da ima ambicije nego da po ceo dan bulji u TV kao većina dece. Ne zanima me šta ljudi misle o meni. Neki će uvek imati prljave misli o njoj, ali sam ja tu da je štitim od takvih - rekla je majka devojčice.
Sara kaže da malena Popi jednog dana želi da poveća grudi.
- Ono što moja ćerka želi, to će i dobiti. Ona nosi visoke potpetice i šminka se. Tako se oseća lepo - kaže brižna majka.
Ponosni otac Toni (50) smatra da nema ništa loše u fitnesu.
Inače, Sara je na naslovnice britanskih tabloida dospela u martu ove godine nakon što je starijoj ćerki Hani (15) platila tretman botoksom. Tinejdžerka je navela da je to uradila jer ne želi da izgleda ružno sa 25 godina!

(AG.)

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Marketing je čudo. Sredstva se ne biraju.

Muž je podržava. Napravila par skandala sa starijom i mlađom ćerkom i sada cela Engleska i pola Evrope znaju za "Madam Pink" (zanimljivo ime zar ne? pogotovo ovo- Pink) streaptease studio...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Imaće dete "razrađen" posao i mušterije, šteta da se muči u životu oko škole i knjige...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
To po sistemu - lekarska deca u lekare, advokatska u advokate... Lekar prepusti ordinaciju, advokat kancelariju a striptizeta šipku... Lepo, baš lepo...

Natrag