Streljastvo!

Član
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poruka
5
[h=1]Određen spisak strelaca za Finsku[/h]
Selektor reprezentacje Srbije u streljaštvu Goran Maksimović odredio je strelce koji će učestvovati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Finskoj.

Srbiju će u konkurenciji vazdušna puška predstavljati seniori Nemanja Mirosavljev, Stevan Pletikosić i Milutin Stefanović.Tri seniorke koje putuju u Finsku su Andrea Arsović, Ivana Maksimović i Dragana Todorović. Evropsko prvenstvo u streljaštvu počinje 14. februara i završeva se šest dana kasnije - 20. februara.Juniori: Igor Čotra, Stefan Aleksandrovski, Gabriel Dautović.
Juniorke: Marina Simić, Tiha Todorović, Tijana Kolarik.
Vazdušni pištolj:
Seniori:
Andrija Zlatić, Damir Mikec, Dimitrije Grgić.
Seniorke: Zorana Arunović, Jasna Šekarić, Bobana Veličkovič.

Izvor: B92


 
Član
Učlanjen(a)
29.02.2012
Poruka
5
Nigde nisam videla na ovoj temi da je neko barem imenovao strelce koji ucestvuju na OI a to je najveci sportski dogadjaj, barem za mene. Od muskaraca tu su: Nemanja Mirosavljev, Andrija Zlatic i Damir Mikec a od zena: Andrea Arsovic, Ivana Maksimovic, Zorana Arunovic, Bobana Velickovic i Jasna Sekaric, ako sam nekog preskocila dodajte. Imate li favorita? Meni je Damir favorit, sjajan decko i primer da nikada nije kasno za streljastvo. Procitah skoro da se svime i svacime bavio a streljastvo je bio poslednji izbor Pun pogodak od prvog do poslednjeg metka! - OI London 2012 - Sportal.rs. Daje nadu nama koji se nismo u tome oprobali a hteli bi:))
 
Natrag
Top