Strategije kladjenja

Učlanjen(a)
22.10.2018
Poruka
8
Interesuje me, da li je neko probao Martingejlovu strategiju dupliranja?

Iskreno, nisam siguran da li valja i da li radi, zato sto kad se dodje na 8, 9 korak, mnogo para mora da se da. Pratio sam jedan tim i pokusavao da nabode gg1, odnosno oba tima daju po gol u u prvom poluvremenu i krenuo sa jednom cifrom, pa sve duplirao... dva puta sam pogodio na cetrvrtom koraku a posle sam odustao na 8, kad je trebalo više od 200 e da uplatim...

Ima li neko iskustava sa ovom strategijom? Ako neko ne zna, to je čuvena Martingejlova strategija za rulete - https://sr.casino.guru/rulet-prevarantske-strategije.

Da li onda igrati nesto drugo, gde sam pogresio?
 
Učlanjen(a)
27.07.2020
Poruka
11
Hvala na informaciji, nisam čuo za ovu strategiju, ali izgleda dobro. Možda netko može podijeliti rezultat toga. Je li to bilo korisno? Moj omiljeni sport je nogomet i ja obično izrađujem pobjednička predviđanja sa svojim bratom ili prijateljima koji su i entuzijasti o tome. Da bismo se pripremili pročitali smo puno vijesti, članaka, komentara, video tutorijala, informativnih stranica poput globusbet.com/rs na kojima je sve razumljivo i početnicima i stručnjacima. Također biste trebali znati vrste bonusa, zakonska ograničenja i svoja prava, naravno. Što ste više informirani, to više prednosti možete dobiti od igre. Sretno!
 
Učlanjen(a)
23.05.2023
Poruka
2
Razumijem tvoju želju da čuješ iskustva drugih sa Martingale strategijom dupliranja. Međutim, važno je napomenuti da ova strategija ima svoje rizike, posebno kada su u pitanju sportsko klađenje i veći iznosi novca u pitanju. Svaka strategija ima svoje prednosti i mane, pa je možda vrijedno istražiti i druge pristupe klađenju kako bi se pronašla opcija koja najbolje odgovara tvojim ciljevima i mogućnostima. Konsultiranje stručnjaka ili iskusnih igrača također može biti korisno za dobijanje dodatnih savjeta i perspektiva. Sretno u tvojim budućim klađenjima!
 
Učlanjen(a)
23.05.2023
Poruka
2
Probao sam mnogo taktika za kladjenje onlajn i nijedna od njih ne radi 100%. Nije lose da istrazujes i da probas razne taktike zato sto mozda neka i pomogne da osvojis vise para, ali treba da znas da mnogo u kladjenju zavisi od srece.
Pre nego sto krenes da se kladis onlajn treba da znas i koji su najbolji sajtovi za kladjenje. Mozes da odes na prevare.net i naci ces sigurne sajtove za onlajn kladjenje.
 
Natrag
Top