Šta je novo?

Strategije kladjenja

Učlanjen(a)
22.10.2018
Poruka
8
Interesuje me, da li je neko probao Martingejlovu strategiju dupliranja?

Iskreno, nisam siguran da li valja i da li radi, zato sto kad se dodje na 8, 9 korak, mnogo para mora da se da. Pratio sam jedan tim i pokusavao da nabode gg1, odnosno oba tima daju po gol u u prvom poluvremenu i krenuo sa jednom cifrom, pa sve duplirao... dva puta sam pogodio na cetrvrtom koraku a posle sam odustao na 8, kad je trebalo više od 200 e da uplatim...

Ima li neko iskustava sa ovom strategijom? Ako neko ne zna, to je čuvena Martingejlova strategija za rulete - https://sr.casino.guru/rulet-prevarantske-strategije.

Da li onda igrati nesto drugo, gde sam pogresio?
 
Učlanjen(a)
27.07.2020
Poruka
11
Hvala na informaciji, nisam čuo za ovu strategiju, ali izgleda dobro. Možda netko može podijeliti rezultat toga. Je li to bilo korisno? Moj omiljeni sport je nogomet i ja obično izrađujem pobjednička predviđanja sa svojim bratom ili prijateljima koji su i entuzijasti o tome. Da bismo se pripremili pročitali smo puno vijesti, članaka, komentara, video tutorijala, informativnih stranica poput globusbet.com/rs na kojima je sve razumljivo i početnicima i stručnjacima. Također biste trebali znati vrste bonusa, zakonska ograničenja i svoja prava, naravno. Što ste više informirani, to više prednosti možete dobiti od igre. Sretno!
 
Top