Strančičarenje

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Uvek sam mastala o tome da udjem u politiku i sredim neke stvari onako bas po spisku, jer mora nekim redom da se krene ...Da li ima neko mesto na fotelji i za mene?.....:D

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Evo nency,foteljce, a resor...pa dogovori se sa Eleny...
masazna-fotelja-dvd6.jpg

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Pa dobro dragana pa što ne kazeš da si ti nadležna za fotelje i ja bih volela jednu.

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Evo me... Resavah neka vazna drzavna pitanja pa me nema...
Nensi, moze odakle hoces... Ja cu prvo da objasnim svojim sugradjanima da mi imamo metropolu samo po kriterijumu POLAMETROA i da se u nasem gradu ne zivi brzo, vec sporo, jer stalno nesto cekamo, semafor, red, guzva u saobracaju itd..
E vidis... To vise nece da moze! Ili cemo da priznamo sebi da nismo metropola, ili cemo da resimo stvari i taj metro! Amin :D
To ce Ceca da kaze... ona je ministarka za saobracaj...

@Erika... Mi na pocetku rekosmo sta nudimo, a ti sad nama reci sta te muci, koje ces mesto i sta ti nudis :)

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Molim bez mene!:)
Nema kod nas- 'oces- neces! Nas si !!! :D :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Hvala Dragana, ova fotelja bas izgleda moderno, ali zasto su mi odmah na pocetku ruke vezane...:vorred:...Nisam jos nista uradila....:dntknw:...ili bas zato....:???:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
JLZ,kratko i milozvucno,da se masa navuce,a posle kad im uzmemo meru,...ma nije vazno.
Jeo
Lud
Zbunjenog
Nego ja kao ministarka za dijasporu,imenujem licnog asistenta,sajbermena,a imacemo i video vezu uzivo.

Predlog himne

YouTube - S.A.R.S. - Debeli Lad SPOT

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
:yea:Gle ti blokusa..sad bi da se izvuce...A..nisi ti prosao obradu..nisi jos obradjen,zato to.
E..ovi muski...:???:

Svidja mi se JLZ...Zvuci...tacno

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Hvala Dragana, ova fotelja bas izgleda moderno, ali zasto su mi odmah na pocetku ruke vezane...:vorred:...Nisam jos nista uradila....:dntknw:...ili bas zato....:???:

Nisu ti vezane ruke..to tako malo da se odmore ruke od odmaranja i nerada u fotelji...:lol:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Poslednja izmena:
Natrag