Strančičarenje

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Svidja mi se auto...sa vise konja..samo kad me skinuste sa one pljuvacice...:dance2:
Na ovaj menjac mogu da se priviknem...:roll:
Posto sam ja zaduzena za medije i komunikaciju ja cu muske clanove da privodim na informativni razgovor..Gaga nek ih pregleda a ja cu da ih preslisavam...yes3
Moram sto vise iz njih da izvucem msm informacija...:acute:
Dobili smo znaci ministarku za dijasporu..:yea:
Sta bi sa Wizardom..jel hoce preko fotelje ili u fotelju?
Ministarstvo je sirok pojam..smislicemo jos koju funkciju..:dntknw:
Blokus hoce da udje..neka ga..izglasasmo demokratski i jednoglasno..:dance2:
Eleny...raspodeli ostatak..;)

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Cek,cek malo...Ja kao ministar unutrasnjih poslova moram da privedem strane elemente,tj muske clanove,da vidim da li su ...podobni za obavljanje odredjenih duznosti,da li su odani stranci i tako to...Ne moze to samo tako:'oces-'ocu.
Nema labavo...
Oci moje lepe, svaka ti je na mestu! Obradi ga :D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Svidja mi se auto...sa vise konja..samo kad me skinuste sa one pljuvacice...:dance2:
Na ovaj menjac mogu da se priviknem...:roll:
Posto sam ja zaduzena za medije i komunikaciju ja cu muske clanove da privodim na informativni razgovor..Gaga nek ih pregleda a ja cu da ih preslisavam...yes3
Moram sto vise iz njih da izvucem msm informacija...:acute:
Dobili smo znaci ministarku za dijasporu..:yea:
Sta bi sa Wizardom..jel hoce preko fotelje ili u fotelju?
Ministarstvo je sirok pojam..smislicemo jos koju funkciju..:dntknw:
Blokus hoce da udje..neka ga..izglasasmo demokratski i jednoglasno..:dance2:
Eleny...raspodeli ostatak..;)
Ceco, spremaj govor za osnivacku sedMicu! Wizard nesto preti da ce da predje u opoziciju... Ne moze da izadje na kraj sa zenama :D :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Oci moje lepe, svaka ti je na mestu! Obradi ga :D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ceco, spremaj govor za osnivacku sedMicu! Wizard nesto preti da ce da predje u opoziciju... Ne moze da izadje na kraj sa zenama :D :D
Evo me ..govor pisem pa brisem..gledam da se prilagodim novonastaloj situaciji..
imamo i opoziciju znaci..?
Od kad to Wiz ne moze da izadje na kraj sa zenama?..no dobro..
snacicemo se nekako..oduvek je opozicija dobro saradjivala sa vlasti..
nadam se da cemo imati dobru saradnju..hahaaha

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
eleny:
Obradi ga

Dobro..
Evo,prvo gruba obrada..
2-Obrada5-2.jpg

Pregled zuba
krune_obrada_velika.jpg

Test inteligencije cemo preskociti kao nepotreban...

Poznavanje anatomije

images

A za finalnu obradu..malo kasnije :evil:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Evo ja vam poklanjam sekretara, sve radi i ne buni se protiv mobinga i sexualnog iskorištavanja. Naprotiv, uživa da bude iskorišten, takav karakter. Zna i kafu da kuva i još ponešto, nije za priču al dobro zna. I nigdje ne brza, savjestan i temeljit, kad krene da radi ništa ne preskače, ni milimetar. Koristi sve svoje komparativne prednosti pola, spretan sa prstićima a o jeziku da ne govorim. Uz sve gore navedene radne kvalitete lijepo stenje i uzdiše, brunda a po potrebi i rže.

uhh1.gif

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
RyS,hvala za sekretara,ali ja bih nesto sto ima i lice,tako da ga necu..ako ga neka druga ministarka 'oce neka ga uzme.

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Dobro..
Evo,prvo gruba obrada..

Pregled zuba

Test inteligencije cemo preskociti kao nepotreban...

A za finalnu obradu..malo kasnije :evil:
Ala si ga opravila- svaka ti cast!!!!! :D :D :D :D :D

Evo ja vam poklanjam sekretara, sve radi i ne buni se protiv mobinga i sexualnog iskorištavanja. Naprotiv, uživa da bude iskorišten, takav karakter. Zna i kafu da kuva i još ponešto, nije za priču al dobro zna. I nigdje ne brza, savjestan i temeljit, kad krene da radi ništa ne preskače, ni milimetar. Koristi sve svoje komparativne prednosti pola, spretan sa prstićima a o jeziku da ne govorim. Uz sve gore navedene radne kvalitete lijepo stenje i uzdiše, brunda a po potrebi i rže.

uhh1.gif

Funkcije su mu fenomenalne... jos da doradimo vizuelizaciju... Samo jos adekvatna glava ;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
PYC ..ovaj tvoj sekretar jeste zgodasan ali kako da saradjujemo kad mu ne vidim usta..:dntknw:
znas meni su usta jako bitna..jer ipak sam zaduzena za informacije tako da volim da znam odakle izlaze..:???: i kako bi to zvucalo ...cujem samo uhh ali ne vidim nista sem onoga sto ne mogu da iskoristim za posao ..samo za zadovoljstvo...:acute:
Mozda da ga uzme neko drugo ministarstvo a ja mogu samo da ga privedem da proverim kakvu kafu kuva...:dntknw:

Natrag