Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li si siguran?
Biblija tvrdi da je Isus Bog,a ako je Bog tko mu brani napraviti Božjih prijestolja?Ziher!
Gospodin Isus nije ništa stvorio.
Isus nije nikada reko - Ja sam Bog.
Isus ne sjedi na Božjem prijestolju.
Biblija tvrdi da je Isus Bog,a ako je Bog tko mu brani napraviti Božjih prijestolja?
Isus nije - Onaj koji je Stvoritelj.
U početku bijaše Riječ i Riječ bijaše u BogaIsus nije - Onaj koji je Svemogući, Sveznajući, Sve.....
Isus znači JHWH spašava,dakle Isus ima Ime JHWH.Isus nije - Onaj koji je A&O.
Isus nije - Onaj koji ima Ime - Jahve.
Znači - Gospodin Isus ne ispunjava jako puno tih uvjeta!
Riječ bijaše Bog.Bog je Stvoritelj - Što je Isus stvorio?
------------------------------------------
Nisi dao stih - da je Isus = Svemogući!
--------------------------------------------
Isus ne sjedi na Božjem prijestolju.
--------------------------------------------
TKO je Božjem Sinu DAO IME?
ŠTO znači Ime - ISUS? -
OD Jahve dolazi spasenje!
NE Od Isusa - nego OD Jahve.
Koliko ljudi sa imenom Isus - ima u Bibliji?
-----------------------------------------------
Ima li tema - A&O?
Idi tamo i dokaži da je Isus = A&O.
------------------------------------------
Znači - nisi sa - Isus - zadovoljio stihovima uvjete da bude Bog.
ako ocu moće biti ime otac,otac ima svoje osobno ime.otac je titula samo. je li tebi kad si rožen bilo ime sin? ili kada si se oženio i dobio sina je li ti ime bilo otac ili si imao osobno ime? kada si bio rođen da li si bio utimdanima do dobijanja sopstvenog poroda bio druga osoba kao sin svome ocu ili si kasnije bio druga osoba kao otac svojemu sinu?Mnogima nije jasno što znači taj pojam i misle da je to ime osobe,ali nije tako...
Vjerovanje pape DAMAZ I.: 1. listopada 366. - 11. prosinca 384.
Vjerujemo u jednoga Boga, Oca svemogućega, i u jednoga Gospodina našega Isusa Krista, Sina Božjega i u Duha Svetoga, Boga. Ne častimo i ne ispovijedamo tri Boga, nego Oca i Sina i Duha Svetoga: Ne jednoga Boga tako kao daje on osamljen, niti nekoga koji bi bio sam sebi Otac, koji bi bio i Sin, nego Oca koji je rodio i Sina koji je rođen, i Duha Svetoga koji nije niti rođen niti nerođen, niti stvoren niti načinjen, nego koji proizlazi od Oca i Sina po Ocu i Sinu suvječnoga, jednakoga i suradnika, jer je pisano: »Riječju Božjom sazdana su nebesa«, to jest po Sinu
Božjem, »i dahom usta njegovih sva vojska njihova« i na drugom mjestu:
»pošalji svoga Duha i postat će i obnovit ćeš lice zemlje«. I zato u imenu Oca i Sina i Duha Svetoga ispovijedamo jednoga Boga, jer Bog je ime moći, ne vlastitosti. Vlastito ime Oca je Otac, vlastito ime Sina je Sin i vlastito ime Duha Svetoga je Duh Sveti. I u tom Trojstvu vjerujemo u Boga, jer je od jednog Oca ono što je jedne naravi s Ocem, jedne supstancije i jedne moći s Ocem. Otac je rodio Sina, ne po volji niti po nužnosti, nego po naravi.Sin je u posljednje vrijeme sišao od Oca da nas spasi i da ispuni Pisma, koji nikada nije prestao biti s Ocem, i začet je po Duhu Svetom i rođen od Marije Djevice,
uzeo je tijelo dušu i osjećaje, to jest potpunog čovjeka, nije izgubio ono što je bio,nego je počeo biti ono što nije bio; i to tako daje bio potpun u svome i istinski u našem. Naime on koji bijaše Bog, rodio se kao čovjek; i on koji se rodio kao čovjek,djeluje kao Bog; i on koji djeluje kao Bog, umire kao čovjek; i on koji umire kao čovjek,
uskrsava [ustaje]kao Bog. On, nadvladavši vlast smrti, s onim tijelom s kojim se rodio i trpio i umro, uskrsnuo je treći dan , uzašao k Ocu i sjedi njemu zdesna u slavi, koju je uvijek imao i ima. Vjerujemo da će nas on, očišćene u njegovojsmrti i krvi, uskrisiti u posljednji dan u ovom tijelu u kojem sada živimo, te se nadamo da ćemo od njega zadobiti ili vječni život kao nagradu za dobra djela ili kaznu vječite muke za grijehe. To čitaj, to obdržavaj, toj vjeri podloži svoju dušu! Od Krista Gospodina zadobit ćeš i život i nagradu .
A što misliš kad sam dobio sina da li sam dobio čovjeka ili papagaja,a što misliš kad je Bog Otac rodio Sina još prije početka što je Sin bio,doli Bog?ako ocu moće biti ime otac,otac ima svoje osobno ime.otac je titula samo. je li tebi kad si rožen bilo ime sin? ili kada si se oženio i dobio sina je li ti ime bilo otac ili si imao osobno ime? kada si bio rođen da li si bio utimdanima do dobijanja sopstvenog poroda bio druga osoba kao sin svome ocu ili si kasnije bio druga osoba kao otac svojemu sinu?
Riječ bijaše Bog.
SVE postade po njoj.
Isus je Riječ Bog po kojoj je SVE postalo.
Za mene dosta,a za tebe očito nije...Tvoj problem.