Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu - Ingrid Brdar i Majda R

  • Začetnik teme Mr.Daky
  • Datum pokretanja
M

Mr.Daky

Cupidon
VIP
#1
Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu - Ingrid Brdar i Majda RKnjiga Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu je u prvom redu namijenjena roditeljima koji imaju djecu u osnovnoj školi. Međutim, i ostali roditelji mogu u njoj naći mnogo informacija o tome kako odgajati dijete da bi se uspješno suočavalo sa stresom zbog školskog neuspjeha. Knjiga također sadrži informacije o tome kako razvijati motivaciju i radne navike, kako pomoći djetetu da razvije samopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi, koji stil odgoja odabrati te kada nagrađivati a kada kažnjavati dijete. Osim roditeljima knjiga može biti korisna i stručnjacima koji rade s djecom i roditeljima: školskim psiholozima, pedagozima, nastavnicima i odgajateljima.

Kao odrasli ljudi dobro znamo što znači stres i učimo se živjeti s njim. No vjerojatno bi nam bilo lakše da su nas roditelji u djetinjstvu pripremili za djelotvornije suočavanje sa stresom. Međutim, ni naši roditelji nisu bili bolje sreće - ni njih nitko nije učio kako se ponašati u takvim situacijama. Dio informacija pruža ova knjiga koja je pisana s namjerom da čitateljima pruži saznanja do kojih je došla suvremena psihologija.

Prikazani su i odgovori djece, roditelja i nastavnika koji su prikupljeni u istraživanju načina na koji se djeca suočavaju sa stresom zbog neuspjeha u školi. Odgovori djece pokazuju kako se ona osjećaju i kako razmišljaju. Svako dijete je svijet za sebe i sigurno je da "čudotvornih" recepata nema. Ipak, nadamo se da će knjiga mnogim roditeljima pomoći u trenutku kad se suoče sa neugodnim "Mama, tata, dobio sam jedan..."
:download:
Kod:
[URL="http://www.ziddu.com/download/15907530/IBstoucinitikaddete.rar.html"]
Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu -     Ingrid Brdar i Majda R[/URL]
 

Top