Šta je novo?

Stilovi u enterijeru

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.818
Šarm planinskog stila u enterijeru

Dnevni boravak, spavaću sobu ili čitav stan možete da pretvorite u udobnu "kolibu" i uživate u toploj ušuškanoj atmosferi i prirodnim, umirujućim nijansamaPoslednjih sezona svetski trend u dekoru je etno-planinski stil. Ako volite svež vazduh, prirodu i planinski dekor koji odiše mirom i pozitivnim vibracijama, dizajneri savetuju kako da oplemenite urbani prostor komadima nameštaja i detaljima.

Dnevni boravak, spavaću sobu ili čitav stan možete da pretvorite u udobnu "kolibu" i uživate u toploj ušuškanoj atmosferi i prirodnim, umirujućim nijansama.

Na zidove zalepite tapet sa motivima kamena ili drveta, akcenat stavite na belu i bež nijansu sa primesama bordo ili braon.

Naslagane cepanice u pletenoj korpi su vrlo efektan detalj u dnevnoj sobi ili trpezariji, bez obzira na to što se možda ne grejete na drva i nemate kamin. Udobne fotelje i dvosed u sivoj ili krem nijansi sa mnoštvom ukrasnih jastučića, naročito presvučenih krznom, su pun pogodak.

Možete da dodate i stolicu za ljuljanje, zidni časovnik sa etno motivima, visoke stone lampe u uglovima sobe ili luster od drveta. Ukrasne sveće sa mirisom bora upotpuniće uživanje i podići raspoloženje.(Večernje novosti)
 
K

kolekodi82

Učlanjen(a)
13.11.2015
Poruka
73
Vau, idealno za vikendicu na planini... :)
 
Top