Štampači - {chat}

Učlanjen(a)
09.12.2013
Poruka
5
laserski stampac ok
ali ovo sa ketridzima je skupo
i prljav poso desava se da ketridzi zapekne sta onda kupis drugi ode najmanje 25 evra ?
laserski jeste skup ali traje duze :)

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.085
Ne isplati se uzeti ink jet ukoliko ne planiras da ga koristis cesto. Ok je dok ga korsitis i punis kertridze, ali cim zapeknu kertridzi i moraju se kupiti novi cija cena je nesto malo niza od cene novog stampaca gubi isplativost. Ako ti stampac treba povremeno uzmi laserski i miran si nekoliko godina.

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
Posedujem inkjet Canon i kada je stajao čak godinu dana nije se desilo da je "zapek'o", barem meni!
Ketridži originalni CLI-8 jesu skupi ali ih nikada nisam punio niti menjao originalnim već konkurentnim za mnogo manje novca (u Srbiji se nađu za 400 dinara po komadu sa već ugrađenim čipom i sve to radi bez problema)

Član
Učlanjen(a)
22.06.2010
Poruka
111
Ja posedujem inkjet HP 5050 i desilo se da je "zapek'o"! Ketridži originalni 56, 57 i 58 su skupi. Menjao sam ih sa originalnim ali slaba vajda, ...ali ne uvek. Punio sam ih u "komsiluku" ali su prosipali mastilo pri stampi unutar stampaca, pa sam morao to da cistim (stampao je samo crni a color je registrovao nivo i iako je bio pun nije hteo da odstampa ni jednu stranicu). Mogu li moji da se nadju za 400 dinara po komadu sa već ugrađenim čipom ali da sve to radi bez problema?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Ako ti treba za skolu i za neke dokumente,onda laserski,ako mislis raditi neke slike onda normalno neki ink,znaci zavisi za sta ti treba.Akada se saberes sve je skupo na svoj nacin.

Natrag