Sta zene najvise vole?Muscarca,vibrator ili zenu?Da li zene mogu bez muskaraca?

Član
Učlanjen(a)
12.07.2011
Poruka
1
Muškarci ili vibrator?

Tek u skorijoj istoriji se o ženskoj seksualnosti priča otvoreno i smatra se podjednako važnom kao i muška. Više i detaljnije istražujemo žensko telo, otkrivamo tajne tačke i centre za zadovoljstvo o kojima pre nismo imali mnogo informacija. Danas vibrator možete kupiti na svakom ćošku a oni su i bolji u postizanju orgazma nego poneki muškarci.




Vibratori nisu opterećeni sopstvenim penisom

Vibrator samo daje i ne žuri da je dovede do vrhunca kako bi on došao na red. Ne zanima ga sopstveno uživanje i neće požurivati ženu. Tu je samo zbog nje.

Nikada se ne žale na njen miris

Kako se muškarci brinu o svojim penisima, tako žene brinu oko vaginalnog mirisa. Činjenica da ne mirišu kao ljubičice nikako nije od pomoći. Mnogi muškarci bi se požalili na miris čak i kada je čista. Igračke nikada neće pomenuti njen miris. Međutim, ni njihovi testisi ne mirišu kao ruže. Genitalije oba pola su veći deo vremena upakovani u pantalone i znoje se i na kraju dana mirišu kao, genitalije. Ako niste ljubitelj kunilingusa, u redu je. Ali nikada nemojte praviti problem oko toga kako ona miriše, kakvog je ukusa jer će teško moći da bude sa vama nakon toga.

Vibratori održavaju ritam

Pritisak i ritam moraju da budu konstantni ukoliko želite da žena bude zadovoljena. Vibratori se nikada ne umaraju niti menjaju ritam nakon dubokog uzdaha/izdaha. Mnogi vibratori su programirani baš onako kako žene žele. Kada jednom otkrijete koji joj se pokret ili serija pokreta dopada, sa time treba i nastaviti. Ako naglo menjate pokrete ili stil, ona nikad aneće postići orgazam. Svaki put kada vam kaže šta treba da uradite, to i uradite. Nekim muškarcima žene ništa ne govore, pa neka se zapitaju da li rade sve što treba, da li im partnerka postiže orgazam.

Njen vibrator ne moli za seks

On uvek čeka da ona poželi i nikada je ne prekida u poslu, obavezama ili spavanju. Nakon napornog dana ona dolazi kod njega da bi uživala kada ona želi. Sa druge strane, vibrator će trajati duže od bilo koje veze.

Seksi igračke ne mogu da zamene intimnost

Nezavisno od toga koliko sa njima možete biti zadovoljene, one nikada ne mogu da zamene intimnost između dvoje živih partnera. Zbog toga treba da pazite na nju i da ne dozvolite da se vrati vibratoru kada joj jedom već objasnite da ste vi prava stvar.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
45
Svakako ne mogu da govorim u ime svih zena, ali sto se mene tice jos uvek ne postoji adekvatna zamena za muskarce.. Sto se vibratora tice, naravno da je super, jer zena zna gde i sta je najvise pali i ume da se savrseno na taj nacin zadovolji, ali nekako nije to to.. Mnogo je bolji sam sex.. Sto se tice odnosa zensko-zensko, ni to nije savrseno.. Nikako ne mogu reci da to nije extra, ali fali nesto.. Nesto sto nemamo mi zene..;) Tako da, moj zakljucak je da ne morate brinuti (bar ne jos:)) , jer ipak ne mozemo bez vas, kao ni vi bez nas (u najvecem slicaju:lol:)..
 
Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Da li je neko IKAD čuo za slučaj da se devojka ubije da u toku prepodneva sredi gaybu, spusti roletne, skocka neki valjani ručak, nabavi winčugu i sveće, a da se vibrator javi da će da ostane na poslu duže, da će da sastanči, da će na piwo s ekipom iz kraja/ s posla/ skimvećgod, u kladionicu?
S druge strane, da li će se BILO KO pojaviti sa svojim novim vibratorom pojaviti na drugaričinoj žurci, sesti u gradu na kafu i sl? Da će se vibrator ubiti i na trepavicama dubiti da bude šarmantan, duhovit, najjači na svetu SAMO ZA NJU, joj, dokle bi dovela ova poređenja???
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Auuu... u tom zecu leži grm dakle... draga me prevarila s vibratorom.

Spatra nađi ti ipak neku tetu i probaj bez tog vtbratora. Nemoj čitat gluposti po netu i novinama, to ponekad pišu samo da bi ispunili normu.
 
Natrag
Top