Šta žene "izluđuje"?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.990
Šta žene "izluđuje"?

Čak i kad nešto kažete partnerki u najboljoj nameri, nesrećno sročena izjava može izazvati burnu reakciju. Zato obratite pažnju koje rečenice treba izbegavati u komunikaciji

1_zpsd1b88873.jpg


Put do pakla popločan je dobrim namerama - ova izreka važi i u slučaju muško-ženske komunikacije. Jači i slabiji pol ne razmišlja na isti način, pa iako ste rekli nešto u najboljoj nameri, možete da izazovete burnu reakciju. Ako ne želite da iznervirate partnerku, izbegavajte sledeće rečenice.


* Opusti se
Da može da se opusti, zar ne mislite da bi to uradila i bez vašeg saveta? Umesto toga, pitajte je zašto je nervozna i napeta. Možda mora da "žonglira" decu i posao, a da još i dobro izgleda. Ako vam je zaista stalo, pomozite joj da bude rasterećenija.


* To si obukla?
Čak i kada vam se ne sviđa kako je partnerka obučena, ako mislite da je suviše provokativna ili nedovoljno "skockana" za vaš ukus, bolje prećutite utisak.


* Hoćeš da gledamo filmove?
Svi znamo šta se krije iza ove rečenice, a i odrasli smo ljudi, pa nema potrebe da se pretvaramo. Ako želite seks, to kažite i pokažite, ne morate da namere pakujete u "oblandu".


* Izgledaš umorno
Verovatno se iza ove vaše opaske ne krije loša namera, ali rezultat je isti. Ovo je siguran način da povredite, a nekad i razbesnite ženu. Dame su osetljive po pitanju fizičkog izgleda i veoma samokritične. Ostavite njima da traže sebi mane, a vi, ako već ne možete da date kompliment, bolje ne govorite ništa.


* Uh, nisam te prepoznao tako skockanu
Hteli ste samo da joj date kompliment da odlično izgleda, ali ona samo čuje "bez šminke ne ličiš ni na šta".

(Večernje novosti)
 
Učlanjen(a)
02.11.2014
Poruka
40
Ne bih se slozio.
Zene treba po potrebi zivcirati, biti grub, davati lose komplimente, zatim tjesiti i pisati im pjesme pa dobre komplimente.
Treba biti i los i dobar jer ako smo predobri, najebali smo. Treba ih obostrano izluditi kako bi ispunile svoje zelje u vezi nas. Ali treba jako paziti u toj obostranosti
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.990
To što si opisao je vrlo naporno i potpuno nepotrebno. Tolerancija i poverenje su, za mene, ključne reči zajedničkog života. Sve ostalo je gubljenje vremena.
 
Učlanjen(a)
02.11.2014
Poruka
40
odakle sad zajdenicki zivot u temi ?
cak i u slucaju zajednickog zivota treba paziti sa tolerancijom, povjerenje je druga prica i bez njega zajednickog zivota niti nema
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.990
Šta fali, reaguješ kao da se plašiš takvih stvari? Nije to ništa strašno, ne boli, veruj mi. ;)
Tolerancija je svakako neophodna, ako je nema, sa obe strane, onda to dvoje verovatno i ne treba da budu zajedno. U vezi nijedno ne sme da trpi, a isto pravilo važi i za zajednički život i brak jednog dana.
Ako će konstantno jedno drugo da izluđuju, kako si gore rekao, to dvoje ne treba da budu zajedno. To nije ni zdrav ni normalan odnos.
 
Natrag
Top