Sta vi mislite o ovome?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
opusteno, blackice ... pusti te moroncice neka se igraju ... nemoj da si tuzna zbog njih - raduj se jer ti nisi takva ...:give_rose:smile3

U pravu si vala...:air_kiss:i treba im sta ja njih da zalim i da tugujem...jeste mi se malo smucilo...bas su bljak...ali to valjda nesto u glavi prsne...da li su krive pare ili nedostatak vijuga ja ne znam ali da su normalni nisu...:acute::bad:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Uzasss......

Ovakvi ljudi koji su nezadovoljni svojim izgledom su iskompleksirani i misle da ce promenom izgleda promeniti sebe ali, ..nikad nisu zadovoljni..Sto se tice Michael Jacksona ne znam da li je on to radio da bi pokazao da nije vazna boja koze ili je patio sto je crn, pa uzgred kad vec to sve radi , ajde i da promeni licni opis, ne znam...Ali ovo je strasno i slucaj za psihijatriju a ne plasticne hirurge....

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
TO su im uvek bili najomiljeniji prijatelji uvrsteni u top 5. Psihijatar i plasticar.......posle svi ostali.

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Jednom riječju psihopate. To treba zatvorit u tapaciranu sobu na ne klanjat im se kao bogovima.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ovakvo " S..nje kroz retko granje " ......necu ni da ...komentarisem......

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Sta su trazili, to su i dobili. Zeleli su da izgledaju posebno, sad su svakako jedinstveni, svako na svoj nacin... Naravno, posebnost ne podrazumeva iskljucivo fizicki izgeld, steta sto to tada nisu znali. I gde je tim lekarima etika? Da li normalna operacija promene pola? Da li normalno od coveka praviti zivotinju? Izgleda da je u trulom Holivudu bizarnost kljuc uspeha.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ljudi koji su imali višak para i slobodnog vremena, jer kad svakog dana provedeš 8 sati radeći neki koristan posao nemaš vremena za ovakve gluposti...

Natrag