Sta vi mislite jel je dobro se vratiti u Srbiju?

Učlanjen(a)
28.10.2016
Poruka
36
Nemam vise drzavljanstvo, ali mozda bi mogo da dobijem visu i posla opet drzavljanstvo. Ja primam invalidsku penziju, neznam jel mogu da izplacadu u srbiji. Mislim da sa tom penzijom bi dobro zivijo u srbiji i tamo imam vise familije i tako i lakse mozes kupiti kucu. U vojvodini odakle sam mozes za 20.000 evra kupiti dobru kucu. U austriji je 200.000 evra dobra kuca. Ali zbog lecenja i tako je bolje u austriji, meni je potrebno puno lekova, maska za disanje, i lecenje i tako. Sta vi mislite da li bi se vi vratili da ste na moje mestu ili nebi?
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Lično bih birao Avio kompaniju čiji avioni ne-lete preko Srbije kada bih putovao. Inače ni đavolu ne bih preporučio da se leči u Serbiji.
 
Učlanjen(a)
15.12.2014
Poruka
25
Na moju ogromnu zalost, ja moram da se slozim sa dvojicom clanova iznad mene. :(
 
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
5
Ako bi se vracao ovde, moja preporuka je da se nastanis u Beogradu ili Novom Sadu zbog tvoje zdravstvene situacije i lecenja u privatnoj klinici. Pojedini manji gradovi su lepi ali zivot tamo je dobar ukoliko si zdrav i prav.
 
Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
407
Samo sto dalje odavde.
Zasto.

Zato sto si stekao druge vrednosti u zivotu, ne mislim na metrijalno. Zato sto si naucio na miran zivot, zato sto si naucio kako se treba ponasati u svakoj prilici.
Zato sto ntamo odakle bi dosao, nema bahatosti, nema navijackih grupa koje su iznad zakona, zato sto je tamo zabranjeno nositi fantomke, zato sto te tamo ne bombarduju u*ranom politikom svaki dan.
Imao sam srecu pa sam u mom zivoru obisao, na vise od 2 dana izleta, Madjarsku, Nemacku, Rumuniju, Portugal, Grcku, Maltu, Italiju, Bugarsku, Cesku i Slovacku....
Nigde kao ovde ne postoji toliko oholosti i lazne velicine, ovde kad sednes u vozilo skuplje od 50K €, kao da si uhvatio Boga za bradu.

Eto zato.
 
Natrag
Top