Član
- Učlanjen(a)
- 03.09.2010
- Poruka
- 1.184
Ljudi padnu godinu pa se ne nerviraju...To znači da si savesna....što implicira da ćeš na sledećem dobiti 10ku
ma kako da ne...ja bih bila prezadovoljna jednom malo 6-om...:mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ljudi padnu godinu pa se ne nerviraju...To znači da si savesna....što implicira da ćeš na sledećem dobiti 10ku
Gle, ima jedna caka u svemu tome.. Ti matori koji ti smetaju, oni sami ne znaju šta hoće... Da ih pitaš to, POTVRDIĆE TI! Možda ćeš malo teže doći do takve istine (u tvom slučaju) ali, ako se radi o ljudima koji imaju preko 55 godina, 99% sam u pravu. Šta ti to govori? To ti govori da kada krenu sa sitnicama nebitnim njihovim, po vijugama tvojim mladim... da vršljaju.. MORAŠ da nađeš neki modus, da se samo osmehneš.. i da propustiš "info" na jedno, pa odmah istog trenutka kroz drugo uvo... pa 'kroz prozor' sve to zafrljačiš... (mislim na "info", ne njih!) Jer, oni sami ne znaju npr. šta je bilo na vestima juče! NIti su svesni toga što ti rade.. Uvek kad se pogledaju u ogledalo, osećaju nepravdu što su stari, i to je valjda prirodno, 'bem li ga...? ...češčeš.. A ti, nisi ni svesna koliko svakog trenutka možeš na licu mesta da napraviš pravu šegu sa njima! yes3 .. Bar ja to radim. I uvek, ali uvek možeš ne zaboravi, jednostavno postati kao kamen.
Čim vide da se ti nerviraš?... pa njima je još slađe, šta ti je? A veruj mi, ako imaju preko 5 i po banki, garant to ništa ne pamti, samo ono baš, baš od značaja, zavisi od osobe do osobe..
Ma, problem ti je lagan. Zamisli da si pod kirijom i da imaš tako neku tuđu babu ili upišanog dedu... pa moraš da ih presvlačiš, itd.. :S Bruuuka..
Ovi su bar tvoji.
Naljutio me je jedan ''prijatelj'' koji je moju iskrenost ''izvrnuo i zloupotrebio'', a nisam to zaslužila!
Pa ni ova ljutnja nije bila u ''ljubavno seksualnom'' smislu!Isti slučaj, ali ne u ljubavno - seksualnom smislu.