šta vas je danas iznenadilo ?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
a možda smo mi već mrtvi a ne znamo.

Ja sam umro u prošlom životu.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

iznenadih se....nema mi zlata...:dntknw: ili ga nisam ni imala...:( ili mi ga neko drpio...:vorred: virtuelna dilema..:???:

E je*i ga...To ne mogu da ti prebacim..."Transfer ove valute nije konfigurisan." A taman sam hteo da izliješ kajlu koja se vrti ...kao Đuice što ima...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Iznenadio me je tvoj odgovor zonki...prijatno...prijatno...:friends:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Šda da ti pričam kad sve znaš...Volim da dajem,taki sam ti ja,taki sam ti ja...

Utepaj ovog, pa joj pokloni.

5cygk7.jpg

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
'De da ga utepam...vidi koliku jamboliju ima na sebi...Treba mi kalibar i metak za divlje svinje ili medvede...Kroz smoljavu kožu što prolazi...Vidi ga kakav je kao visoko rastinje. Dajte zolju.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Danas eto .....otiso ja na " Zabavne Sajtove " da postavim jedan zanimljiv programcic za menjanje glasa......i taman to zavrsim i izadjem da malo osmotrim....kad imam sta da vidim....yes3.
Nas....Pametnica ....Ulukiora ...ili bivsi.... zjovanca975....otkrio.... Ameriku...yes3.. tj.....Eureku...yes3..." Originalni Nacin Za Postovanje Do Besvesti "...:yea:...pa sam mu cestitao:

Bravooooo..... Znaci otkucas u pretrazivacu sta oces.....i kliknes misem......a on ti nadje gomilu
sajtova.....

Samo izaberes i postavis novu temu....:yea:.

Pametan si nema sta.......

A, mi ostali smo glupaci i budale......

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Danas eto .....otiso ja na " Zabavne Sajtove " da postavim jedan zanimljiv programcic za menjanje glasa......i taman to zavrsim i izadjem da malo osmotrim....kad imam sta da vidim....yes3.
Nas....Pametnica ....Ulukiora ...ili bivsi.... zjovanca975....otkrio.... Ameriku...yes3.. tj.....Eureku...yes3..." Originalni Nacin Za Postovanje Do Besvesti "...:yea:...pa sam mu cestitao:

Bravooooo..... Znaci otkucas u pretrazivacu sta oces.....i kliknes misem......a on ti nadje gomilu
sajtova.....

Samo izaberes i postavis novu temu....:yea:.

Pametan si nema sta.......

A, mi ostali smo glupaci i budale......

Ne se uzbuđavati...Jer ako skoči pritisak nema jedenje masno i pijenje ljuto...

Natrag