Šta Vas čini srećnim?

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
475
Kada me niko ne iznervira cijeli dan i kada bude neka extra zezancija pa se kočim od smijeha... smile3 :dance2::dance2::dance2::dance2:

Ili kada mi dan prođe spontano i završim na nekom mjestu neplanirano :blum3:

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Srećna sam kada nekoga usrećim :).

To mi je najveća radost


Ah,da i to.Bar po riječima mojih prijatelja,znam da na druge prenesem pozitivnu energiju i najviše volim kada zasmijavam moje prijatelje :dance2:
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Sta je sreca i dali popstoji ?

Danas sam odlučio biti sretan. Što ne bi... Teskoba, Ogorčenost, Očekivanje, Potraga za pravdom i Usamljenost ostali su zatečeni, Teskoba štaviše preneražena. Sreća mi je doduše nježno šapnula da je i ona tek moja misao, ali ja sam se odlučio baš za nju. Prošetali smo se parkom, pričali o Radosti, njezinom neuzročnom obliku, nevidljivom nepažljivom promatraču čiji pogled traži Utjehu u Prolaznosti. Promatrali smo ljude koji su prolazili pored nas, nekima je Tjeskoba jašila oko vrata, jednoj djevojci koja je nervozno prebirala po mobitelu Očekivanje se ispreplitalo oko nogu, čovjeku koji je zamišljeno sjedio na klupi Usamljenost je pravila društvo, svako malo tužno uzdišući. Sreća se pokušala probiti do njih, skačući oko njih i pjevajući pjesmice koje su u meni izazivale salve smijeha. Vidjeli smo također kako je jedan mladi bračni par Sreća upravo napuštala, potisnuta od Očekivanja. Iz daljine je do nas dopiralo snažno svjetlo, lebdeći iznad grada, mnogo sjajnije od sunca. Bijaše to Radost, bacajući svoje zrake posvuda. Gledah to, kao u nekom snu...
 
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
U danasnje vreme ko nema novaca nema nista...al mene cini srecnim kada je moja porodica i ja zdravi.
 
Član
Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
23
Moja dva ANDJELA koja me bukvalno obore od grljenja i ljubljenja kad se vratim sa posla.

Dodato posle 36 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

To me ne cini srecnim ,to me usrecuje !!!!!!!!!!!
I gde su bre ti smajliji??? Nikako da ih nadjem.
 
Poslednja izmena:
Top