Šta trenutno slušate?

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.879

Ćerkice,devet ipo,obožavaju a i sviraju klasičnu muziku,Bolero vole (malo je reći obožavaju) u svim verzijama,osamdesetih godina na radio 202,petkom je išla muzička emisija "muzički dragstor",poželiš pesmu,jal telefonom,jal pismom (divna vremena,tad nije bilo ovih PAMETNIH telefona),i tip,neki uporan bio da mu puste nekog Tomitu i Bolero,tad nije bio yuotube,ploče,bile kasete,pa se snalazili,ali...........

našli je.........nekog petka,Oko osam kad je počinjala ta emisija,dragana maraković,voditeljka,zvala na telefon tog tipa i pitala ga jel OVO,i puste pesmu,od početka do kraja,naravno ja je snimio,ali vreme je učinilo svoje,dek "progutao" traku,i nikad je nisam više čuo nigde (valjda autorska prava,tad nisamo na to obraćali pažnju)

Pričam im ovo,one se smeju,ja sednem i u YT ubacim bolero japan sintisajzer,naravno,našao je,kao pustim,reko ovo samo za tatu,raspametile se
a kažem im onda ploče i kasete,sad ti je sve na dohvat ruke.........yt je čudo...........

mogao bih još neke pričice za par stvarčica da napišem,ali za sad dosta,sledeći put druga pesma,druga priča......pozdrav od dede uz virtualni :give_r:

PS,sad pročitah na kanalu YT ispod klipa,mislio sam da je mnogo mlađi

From Tomita's 1979 album "Daphnis et Chloé - The Ravel Album". R.I.P. Isao Tomita (1932-2016).

Poslednja izmena:
Natrag