Šta trenutno slušate?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
@torpedo
Naravno da Bowie još nije za penziju... često se zapitam šta ćemo da slušamo kad oni odu, jer su svi ti divni ljudi koje volimo u vrlo ozbiljnim godinama.

@dionmo
Slažem se, jedino što vredi od Dugmeta je iz tog, Bebekovog perioda. Ova stvar jeste posebna. :)

Raspisah se... malo pre sam ovo slušala sa najboljim drugom pa se setih, skoro sam na YT gledala nešto kao mali dokumentarac u kome Page priča o tome kako je pesma nastala. Nastala je obrnutim redom, on je napisao muziku, a onda je Plant (moj ljubljeni) seo i za manje od sat vremena napisao tekst. Čovek je apsolutni genije!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Tebi je i sam nik patriotski, to mi je odmah palo na pamet kad sam te prvi put videla na forumu.
Ja baš i nisam u tom fazonu. Daleko od toga da ne volim svoju zemlju, ali... no dobro, ovo je mesto za muziku. :)

Ovo volim da pogledam kad sam dobro raspoložena. :)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.957
@torpedo
Naravno da Bowie još nije za penziju... često se zapitam šta ćemo da slušamo kad oni odu, jer su svi ti divni ljudi koje volimo u vrlo ozbiljnim godinama.

@dionmo
Slažem se, jedino što vredi od Dugmeta je iz tog, Bebekovog perioda. Ova stvar jeste posebna. :)

Raspisah se... malo pre sam ovo slušala sa najboljim drugom pa se setih, skoro sam na YT gledala nešto kao mali dokumentarac u kome Page priča o tome kako je pesma nastala. Nastala je obrnutim redom, on je napisao muziku, a onda je Plant (moj ljubljeni) seo i za manje od sat vremena napisao tekst. Čovek je apsolutni genije!
:oopss::beee:
Ako sam pogrešio za ovu pesmu (nisam bio sigura ide li pod blues ili klasičnu muziku) ti je prebaci:D
Rainbow - Blues & Beethoven

Natrag