sta sve znaci prevara i dal je oprostiti

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Harry, pusti decu, nismo u osamnaestom veku da je "taknuto-maknuto". Ne preteruj. Kakav brak, kakve gluposti, da ih roditelji čuju, kaznili bi ih da ne mrdnu iz kuće više. O čemu ti pričaš? Što se ti nisi oženio tako rano sa nekom klinkom od 16? Sigurno je bilo prilike za to.

Darko,
nemoj da strahuješ za dalje, uživaj u onome što imaš. Nije te slagala, da je uradila nešto više od toga, ti bi već bio bivši. Ovo je samo znak da ste oboje mladi i da je interesuje kako bi sve to bilo sa nekim drugim, da joj prija još nečija pažnja, što je potpuno normalna stvar. Pa i ti sigurno ne skrećeš pogled u stranu kad pored tebe prođe neka lepa devojka, neko je onako muški odmeriš. Potpuno prirodna i normalna stvar. Normalno ponašanje. Da nije tako, moglo bi se reći da vam nešto fali.
Pa nećeš valjda feredžu da joj staviš da je niko ne gleda, i da je pratiš gde god krene, pretresaš telefon i FB nalog. To nijedna devojka ne voli.
Već sam ti rekla, ako možeš da pređeš preko toga, nastavi kao da se ništa nije desilo i ne pokušavaj da je kontrolišeš, jer ćeš je time samo oterati. To samo govori da uopšte nemaš poverenja ni u nju, ni u sebe. Uživaj u tome što imaš, dok traje i dok je lepo. Ne kvari divan odnos patološkom ljubomorom. Ljubomora nema nikakve veze sa ljubavlju. Ljubomora je bolesno stanje koje samo prikazuje tvoju nesigurnost, i ništa pozitivno se iz nje nikada neće izroditi. Nema razloga za brigu.

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
hvala ti mnogo,hvala vam svima pomogliste mi puno.razgovarao sam s njom,razgovaramo svaki dan i kad se vidimo i kad imamo slobodno vreme jako puno pricamo na tel.nzm nekako osecam da se promenula jer sad kad joj pricam o nekim zivotnim stvarima drugacije gleda na njih,pre nije htela nekad da me slusa i osecao sam sse kao da me slusa nasilu.nije imala mnogo ljubavi pre mene,pa je veroovano htela da proba nesto odkud znam,ali u tom trenutku sam ja poceo da primecujem to da sumnjam i da proveravam sto je njoj bio dodani povod.u to vreme nismo bas bili u najboljim odnosima radi moje sumnje i oko toga smo se svadjali...

al morate da priznate da nije bas lepo da primetite da vam neko muva devojku,a sto je jos gore da primetite kako to njoj prija,i eto razlga za moju ljubomoru i proveravanje,svestan sam da sam i ja pogresio al u tom trenutku mi nista pametnije palo na pamet.ostaje mi jedino da joj verujem i da se nadam boljem,konstantno mi govori da ce mi dokazat da nisam pogresio sto sam joj oprostio i da ce mi dokazat da ova veza treba opstati.

poklonila mije medalju kao sto dobijaju sportisti na takmicenjima i na njoj pise ''zauzeo sai prvo mesto u mom srcu'':geek:

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Darko, jako me raduje sto ona zeli tu vezu, ali i ti bi je trebao jednako kao i ona. Dakle da kazes: i ja zelim tu vezu koliko i ti.

Nije djevojka kriva ako je neko muva, kriva bi bila ako bi pristala da bude smuvana. Mislim.
Dakle nemoj nju kriviti ako se dopada mnogim muskarcima, samo njoj trebas biti jedini. To je sve.
I pusti nju da rijesi muvatore, to zene znaju bez obzira na dob.

I umjesto tih razgovora koji su mozda obojema iscpljujuci saopstite jedno drugome vase zelje, bez velikih rasprava, i uzivajte! Uzivajte u vama i u svijetu koji vas okruzuje. Sklonite sms mail novine TV sve ono sto vas navodi na sumnju da vrijedite sebi i drugima, da vrijedite jedno drugome.
Svaki je covjek jedinstven i svaka je zena jedinstvena.

A ti si jos i pobijedio!

Osjecam da si nasao pravu, tako si pisao, i cuvaj je.

zelim vam srecu!

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
pa muvaju je,stacu ja nemogu utecat na to.i ja sam od samog pocetka primetio da je muva i smuvao ju je to me grize i celo to vreme dok su se muvali ja nisam znao nista samo sam sumnjao i proveravo.to me pece sto ona nije imala svoj karakter i da ga odbije.i bojim se za ubuduce da opet nepoklekne pred nekim ko ce biti jos privlacni od toga.
a to sto kazes opusti se uzivaj i to, mene koci to sto je uradila ,pala je u mojim ocima i nemogu da budem njezan ko pre i da joj govorim lepe reci ko pre ,jer kad god pomislim da budem dobar prema njoj ja vidim sliku nje i njega kako se grle i zabavljaju.e to me ubi ta slika, i ta slika me koci da je volim vise i da budem pazljiv i nezan.nzm kako da je se resim

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Darko, uživajte u onome što imate, prvenstveno u mladosti i mladalačkoj ljubavi koju osećate. Još ste nezreli, još se menjate, još sazrevate. To što se ona "promenila", ne mora da bude uopšte razlog to što se pojavio taj drugi dečko. Možda se ona sama promenila jer, raste dete. Dete je, definitivno, ima samo 17. Imala i ja nekad davno pa znam kako joj je.
I ti se menjaš, samo što sebe ne vidiš.
Ne opterećuj se glupostima, opusti se, uživaj, a poverenje koje je poljuljano, vratiće se. Ali prestani da je maltretiraš ljubomorom, ne ide vam u prilog. Ovim što se desilo, oboje ste dobili lekciju. Shvatite to tako.
Ne razmišljaj mnogo daleko o budućnosti, jer ste (znam da se ponavljam, ali tako je) MNOGO mladi.
Neka ona lepo završi srednju školu, pa posle možda reši i da studira, isto važi i za tebe, gledaj da ostvariš one svoje lične planove, a za brak i sve ostalo ima vremena. Nije to tako lako kako vam izgleda sada. Pa vi još ništa niste u stanju da uradite sami, bez roditelja. Za oboje je to preveliki zalogaj.
Uživajte u onome što imate, sasvim je dovoljno za sada.

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
pa otprilike tako i ide.jako mi je teko al pokusavam to skriti kako mogu.pomaze mi to sto vidim da se trudi,a znam da smo mladi al voleo bi da smo stari.nadam se da ce biti sve dobro.hvala vam ljudi,i da pohvalim extra forum za svakoga ima ponesto.bavim se racunarima i tehnikom tako da sam stalno posecivo taj dio foruma al sam sad i na ovom delu definitivno vas.hvala vam i mogu li vas zvati prijateljima?dugujem vam ako nesto trebate javite mi se slobodno.hvala vam od srca svima

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Ne duguješ nam ništa, svi smo tu jedni zbog drugih. Nikad se ne zna kome će od nas zatrebati pomoć oko nečega.
Meni je posebno drago da ti se dopada forum. Uživaj...

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
pa muvaju je,stacu ja nemogu utecat na to.i ja sam od samog pocetka primetio da je muva i smuvao ju je to me grize i celo to vreme dok su se muvali ja nisam znao nista samo sam sumnjao i proveravo.to me pece sto ona nije imala svoj karakter i da ga odbije.i bojim se za ubuduce da opet nepoklekne pred nekim ko ce biti jos privlacni od toga.
a to sto kazes opusti se uzivaj i to, mene koci to sto je uradila ,pala je u mojim ocima i nemogu da budem njezan ko pre i da joj govorim lepe reci ko pre ,jer kad god pomislim da budem dobar prema njoj ja vidim sliku nje i njega kako se grle i zabavljaju.e to me ubi ta slika, i ta slika me koci da je volim vise i da budem pazljiv i nezan.nzm kako da je se resim

Ma daj Darko, pretjerujes!
Rekla je da tebe voli i prestani je muciti bez razloga. To zaista nema smisla! Zar ti nije vazno ste tebe voli?
Prestani i sebe muciti bez razloga. Nije spavala s njim nego s tobom, tako si rekao.
Znas da se zene mogu udati i nakon sto se razvedu, i da u novi brak udju zajedno s djecom.
Jer onaj koga ona voli i onaj koji nju voli ne trosi se na nesto sto je prolso ili sto nije vazno za njih dvoje.
Sada citam sta ti je crvendac odgovorila i potpuno se slazem s njom.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
pa otprilike tako i ide.jako mi je teko al pokusavam to skriti kako mogu.pomaze mi to sto vidim da se trudi,a znam da smo mladi al voleo bi da smo stari.nadam se da ce biti sve dobro.hvala vam ljudi,i da pohvalim extra forum za svakoga ima ponesto.bavim se racunarima i tehnikom tako da sam stalno posecivo taj dio foruma al sam sad i na ovom delu definitivno vas.hvala vam i mogu li vas zvati prijateljima?dugujem vam ako nesto trebate javite mi se slobodno.hvala vam od srca svima

Poslusaj svoje srce. Ne bi mogao bez nje? Ne. Tako sam i mislio. To je dovoljno.
Posebno me raduje sto si prepoznao da smo ti govorili iz srca i najprijateljskije. Poslusaj i svoju djevojku, nemoj da ti je neugodno zbog tog.
Mozes nas zvati prijateljima, svakako. Mi to i jesmo. I to nas (govorim i u ime crvnedac, smijem li crvnedac?) svakako veoma raduje.

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
znam ljudi razumem ja vas,pokusavam sad da smirim situaciju i da joj napravim lepo mesto pored mene da joj bude lepo.al idalje me strah kad pomislim kad je neko drugi krene muvat dal ce odolet.mogu se samo nadat da nece.znam da i ja mnogo puta preteram i da muislim,al stacu jer za nju zivim.ne za sebe vec nju.

Natrag