Šta svaki horoskopski znak misli kada kaže: “Volim te”?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.990

Šta svaki horoskopski znak misli kada kaže: “Volim te”?

engagement-1718244_1920-696x464.jpg

pixabay.com

Da li ste se ikada zapitali šta zapravo vaš partner misli kada kaže “volim te”? Kako je svako od nas individua, tako i reči odnosno njihov smisao, iako imaju univerzalno značenje imaju i subjektivnu notu. U tom razotkrivanju zvezde mogu da pomognu. Otkrivamo kako se Ovnovo “volim te”, razlikuje od na primer Škorpijinog ili Rakovog.

Ovan

Ovan je jednostavan. Oni to zaista i misle kad to kažu iako im treba neko vreme da ustanove da li to zaista osećaju. Oni su veliki ljubavnici. Jednom kada se obavežu, mogu čuda da učine za voljenu osobu. Po prirodi su izuzetno odani i posvećeni, stoga je dobro imati Ovna uz sebe. Dakle, kad kažu “volim te”, misle da ste vi prava osoba za njih.

Bik

Kad je reč o odnosima, Bikovi su nepoverljivi, naročito kad je ljubav u pitanju. Ali, kad jednom poveruju nekome, vrlo su lojalni i čine sve što mogu da bi veza opstala zauvek. Stoga, ako ikada od Bika čujete “volim te”, znajte da ste među malobrojnim ljudima kojima oni veruju.

Blizanci

Iako se neki Blizanci ponekad čine kao osobe koje puno pričaju, oni izbegavaju da govore o stvarima koje su previše lične, jer većinu vremena nisu toliko sigurni u sopstvene emocije. Stoga, ako čujete od Blizanca “volim te”, razvedrite se, vi ste među onima u koje su tako sigurni i kojima mogu da se otvore. Naizgled društveni, ali zapravo zadržavaju svoju privatnost, kada Blizanci kažu “volim te”, to je postignuće.

Rak

Iako Rakovi često izgledaju zbrkano, unutar njih vlada red. Oni su duboko emotivna bića iako spolja ne odaju uvek takav utisak. Oni su sposobni za duboke emocije i čvrsto se vezuju. Ako vam Rak prvi kaže “volim te”, znajte da je vrlo strastven oko vaše veze i da to može da znači da s vama želi da provede ceo život.

Lav

Pa, ne bi bilo pogrešno ako kažemo da bi osvajanje pobedničkog srca jednog Lava bilo teško i hvale vredno postignuće. Oni vole sve, ali se zaljubljuju samo u odabrane. Iako mogu da vam daju kompliment za odeću i izgled, to uopšte ne znači da ste zauzeli mesto u njihovom srcu. Kada vole nekoga, vrlo su sigurni u to.

Devica

Device žele siguran i ugodan ljubavni život. One su tako oprezne da ponekad izgledaju konzervativno. Kada Device kažu “volim te”, to znači da su spremne da se posvete odnosu. Raduju se organizovanom životu i iskrenim odnosima. Dakle, kada Devica kaže “volim te”, znajte da s vama želi ozbiljan i trajan odnos.

Vaga

Vage mogu imati dovoljno razumevanja za vašu situaciju, ali jedini problem s kojim se suočavaju jeste da moraju da pređu zid da bi došle do sopstvenih emocija. Jednom kad su zaljube, čine sve što mogu kako bi odnos održale srećnim. Izuzetno su poštene i brižne, ne samo u ljubavi nego i u svim drugim odnosima. Njihovo “volim te” znači da vas razumeju i da ste im potrebni u životu.

Škorpija

Generalno, manipulativne i ljubomorne Škorpije neće se zaljubiti u vas, ako misle da ste im u bilo čemu konkurencija. Javno ne pokazuju svoju naklonost, ali ako izgovore te dve reči znajte da u svom srcu nose duboke osećaje prema vama.

Strelac

Strelčevi generalno vole slobodu. Imaju temperamentan karakter i lako im postane dosadno. Kad Strelac kaže da vas voli, njegovo srce može da bude zaista zaljubljeno u vas, ali njihov nemir može vezu da učini kratkotrajnom. Ali, naravno, to uopšte ne znači da ne mogu da održe vezu duže.

Jarac

Jarčevi su radoholičari, ambiciozne i karijeristički nastrojene osobe. Uspeh im puno znači i oni ne žele nikakva ometanja na tom putu. Iritira ih ako neko pokuša da stane između njih i njihovih profesionalnih ciljeva. Dakle, kad kažu da vas vole, budite srećni jer to znači da ste im jednako važni kao i njihova profesija.

Vodolija

Vodolija ima specifičan odnos prema ljubavi i monogamiji, ali ako su ozbiljno odlučili da ostanu u nekoj vezi, oni će to i učiniti. Kada Vodolija kaže “volim te”, to može da ima dva značenja, u jednom to za njega uopšte ne mora da znači da će vam dugoročno biti predana, a opet može da znači i da daje celu sebe u vaš odnos.

Ribe

Vrlo romantične Ribe su poštene, brižne i mirne većinu vremena. One su emotivne i mogu da oproste gotovo sve. Verovatno je to razlog što su njihovi partneri uglavnom “ne tako dobri ljudi”. Teško im je da ne oproste, ali jednom kad odluče da napuste, prilično su sigurne u to. Dakle, kada kažu “volim te” to znači da osobu prihvataju takvu kakva jeste.

(Miss7zdrava / Vestionline)
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Mlogo lažedu svi ti horoskopski znakovi. :mad:Kada kažu da te voledu oni misle samo na jednu stvar a to nije da voledu da sa tobom ljubav vodedu već ono ... ono drugo što se radi "bez milosti." :);):)You know. Sve kažu samo ono bitno ne kazuju amateri. Ali je zaista "dovitljivo" koliko su u stanju da "farbaju javno mnjenje" i da sakriju ono najvažnije.

Jer ljubav se ne govori već pokazuje djelima koga voliš njega čuvaš i o njemu brineš. Dokazuješ svoju ljubav a ne "volem te" bombončice moja... Da volem da te "pojedem" u slast ko cica maca kanarinca pa se samo sladi. :):):) Ali to nije ljubav. Baš su naivni ti pisci horoskopskih znakova. Zato nemoj ništa da mi kažeš, da me voleš, skidaš zvjezde sa neba, ništa, već mi pokaži. ;):cool:;) Ljubav je dvosmerna ulica a ne jednosmerna kao kod tih znakova živuljki. :give_r::give_r::give_r::give_r::give_r::give_r::give_r:
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.990
Pa, ja sam Blizančica, tako da to retko izgovaram, kako rekoše u tekstu. Ali, "volim te" može da se kaže i drukčije, pa za to koristim "čitavu lepezu" načina, rečeno rečnikom kolega novinara. ;)
Ma nemaju oni pojma, nego, ovih dana nije baš neka ponuda članaka na ovu temu, pa moram nešto da postavim. Duduše, nije ni inače, al' eto... You know what I mean. :cool: :give_r:
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Bombončice moja ja ću tebi za tvoj dan da kupim set super samooštrećih noževa. :) :give_r:Štoooooo? o_Oo_Oo_O Da imam ščime da te režem bre i da te mažem na ljebac ko sa masljac. :):):) E ja tako kažem: "volem te." Dela bre dela a ne prazne reči. ;):cool::):give_r::give_r::give_r::give_r:Tako se to radi. ;):);):):give_r::give_r::give_r::give_r:

PS. Više ovo pišem za one koji samo pregledaju a ne učestvuju u razgovoru.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.990
Neka, neka, i treba. ;)
Hvala za noževe unapred! :beee::give_r:

Pa znaš, ja verujem u ono da postoje različiti načini da iskažeš ljubav:

- Javi se kad stigneš kući
- Pusti, ja ću
- Čekaj da te pokrijem
- U prodavnici sam, šta ti se jede
- Naspavaj se, ja ću to da rešim
- Obuci moju jaknu, napolju je hladno
- Javi ako ti zafali para
- Čuvaj se...

I tako dalje... :give_r:
 
Natrag
Top