Šta ste sanjali prošle noći?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Profesorku iz srednje škole koja je došla kad je moja generacija otišla. Sestru,neke nepoznate ljude,pa nešto crno dugo kroz noć...Autobuse kuću i malu decu.

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Da sam na moru i da se sprema nevreme, a ja nemogu da izplivam na kopno....:dntknw:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Sanjao sam patuljke ... Opet sam zaboravio da bradatom vratim dugu .... :???: :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
U poslednje vreme sanjam svasta nesto..ali obicno dok se probudim ne secam se sta sam sanjala...sorry
Hajde da ispricam san od neku noc ne bas proslu...nego onu predproslu...:roll:
Nemoj posle da bude ovo ono...pitali ste ...rekoh vam...:dntknw:
Sanjam ti ja tako neku crnu macku kako mi se usunjala u krevet i lize me po licu,mislim se onako u snu svasta bljak..:vorred: nikad mi se to nije desilo niti ce...:dntknw: ja je gurnem rukom i kazem piss bre tamo...:beee:
a macka meni kaze ,,dobro hoces li kafu ili neces?,,ja se trgnem i pogledam kad ono moj dragi skuvao kafu pa me budi...da je popijem :stupid:
dobro mu nisam zavalila osamar ...posle kosmara...wacko2

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
U poslednje vreme sanjam svasta nesto..ali obicno dok se probudim ne secam se sta sam sanjala...sorry
Hajde da ispricam san od neku noc ne bas proslu...nego onu predproslu...:roll:
Nemoj posle da bude ovo ono...pitali ste ...rekoh vam...:dntknw:
Sanjam ti ja tako neku crnu macku kako mi se usunjala u krevet i lize me po licu,mislim se onako u snu svasta bljak..:vorred: nikad mi se to nije desilo niti ce...:dntknw: ja je gurnem rukom i kazem piss bre tamo...:beee:
a macka meni kaze ,,dobro hoces li kafu ili neces?,,ja se trgnem i pogledam kad ono moj dragi skuvao kafu pa me budi...da je popijem :stupid:
dobro mu nisam zavalila osamar ...posle kosmara...wacko2

Nije to nista..jednom sam i ja tako sanjala nesto i bezala i jurila se s svakakvima, kad i mene dragi budi (ali tako sto me pipao po nozi)...i naravno u zaru borbe sa raznoraznim spodobama ja ga tako elegantno sutnem da sam ga oborila na pod..........Sad me vise ne budi tako lepo nego mi samo stavi budilnik na jastuk.....sorry

Natrag