Šta ste radili prije nego što ste došli ovdje?

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Bio sam na poslu. Imam jos 2 sata popodne i nadam se da je, nakon toga, za danas gotovo.

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Zavrsio prezentaciju na poslu i "iskamcio" jedva 10 dana odmora. Malo i ja dusom da danem :).

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Na " Zabavnim Sajtovima "........:dance2:

Danas eto .....otiso ja na " Zabavne Sajtove " da postavim jedan zanimljiv programcic za menjanje glasa......i taman to zavrsim i izadjem da malo osmotrim....kad imam sta da vidim....yes3.
Nas....Pametnica ....Ulukiora ...ili bivsi.... zjovanca975....otkrio.... Ameriku...yes3.. tj.....Eureku...yes3..." Originalni Nacin Za Postovanje Do Besvesti "...:yea:...pa sam mu cestitao:

Bravooooo..... Znaci otkucas u pretrazivacu sta oces.....i kliknes misem......a on ti nadje gomilu
sajtova.....

Samo izaberes i postavis novu temu....:yea:.

Pametan si nema sta.......

A, mi ostali smo glupaci i budale......

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
pravila kolace i jos kolaca i tortu..
party11pj.gif
tulum19zq.gif

sutra mi je cerin rodjendan

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Na " Zabavnim Sajtovima "........:dance2:

Danas eto .....otiso ja na " Zabavne Sajtove " da postavim jedan zanimljiv programcic za menjanje glasa......i taman to zavrsim i izadjem da malo osmotrim....kad imam sta da vidim....yes3.
Nas....Pametnica ....Ulukiora ...ili bivsi.... zjovanca975....otkrio.... Ameriku...yes3.. tj.....Eureku...yes3..." Originalni Nacin Za Postovanje Do Besvesti "...:yea:...pa sam mu cestitao:

Bravooooo..... Znaci otkucas u pretrazivacu sta oces.....i kliknes misem......a on ti nadje gomilu
sajtova.....

Samo izaberes i postavis novu temu....:yea:.

Pametan si nema sta.......

A, mi ostali smo glupaci i budale......

Brate u redu je...već 3. put...Skontali smo poentu.

Natrag