Šta se muškarcima mota po glavi?

Član
Učlanjen(a)
16.05.2009
Poruka
669
Jutros dobih mailom delimican odgovor na postavljeno pitanje na ovoj temi, pa rekoh da ga podelim sa Vama...smile3
Unapred se izvinjavam pripadnicama zenskog pola, ali iskljucivo shvatite ovo kao salu...sto i jeste...yes3...

Kako on razmislja....

1. Zenske grudi postoje da bi se u njih buljilo. Nemojte to pobogu pokusavati promeniti
2. Naučite pravila korisćenja WC solje. Odrasle ste osobe. Ako je daska dole, dignite je gore. Za korisćenje iste, nama je potrebno da bude gore, a vama da bude dole. Mi vama nikada ne prigovaramo kada dasku ostavite dole, zar ne?
3. Subota=Sport i Sportska kladionica. Promeniti to je kao da želite promeniti zakone po kojima postoje plima i oseka.
4. Shopping NIJE sport. I ne, mi nikada nećemo misliti drugačije.
5. Plakanje i cmizdrenje je isto sto i ucena.
6. Kada vam nešto treba, pitajte. Da to malo pojasnimo:
-Mi ne razumemo vase diskretne znakove!
-Mi ne razumemo kada okolisate!
-Mi ne razumemo kad nam nešto pokusavate reći!
-JEDNOSTAVNO TO RECITE!
7. „DA” i „NE” su sasvim normalni i uobičajeni odgovori na pitanja koja postavljate
8. Nemojte nas mučiti svojim problemima, osim ako stvarno želite da ih resimo. Jer mi to radimo, resavamo probleme. Za sazaljenje imate svoje prijateljice.
9. Glavobolja koja traje 3 meseca je veliki problem. Posetiti lekara!
10. Sve sto je muskarac rekao pre 6 meseci više ne vredi. Zapravo, svi nasi komentari postaju nevazeći posle 7 dana
11. Ako ste umislile da ste predebele, možda stvarno i jeste! Nemojte nas to onda ni pitati
12. Ako nešto sto smo mi rekli može biti interpretirano na dva načina, a jedan od tih vas ljuti ili povređuje, znajte da smo mi zapravo mislili ono drugo
13. Mozete nas zamoliti da vam u nečemu pomognemo ili mozete nam reći kako hoćete da vam pomognemo
-NE jedno i drugo zajedno
-Ako već znate kako je nešto najbolje napraviti, onda to same i napravite
14. Dok gledamo utakmicu, recite sve sto želite, ali isključivo za vreme reklama
15. Kristoferu Kolumbu nisu treble smernice za vreme voznje, pa ne trebamaju ni nama
16. SVI muski vide samo 16 boja, kao Windows defaultni setinzi.
-Kajsija, na primer, je voćka, a ne boja.
17. Ako nešto svrbi, biće počesano. Mi to jednostavno tako radimo.
18. Kada vas pitamo šta se desilo i vi kazete „ništa”, mi ćemo se ponasati kao da je sve u redu. Znamo da lazete, ali ko će se sada boriti za istinu...
19. Kada pitate pitanje na koje mislite da nećete dobiti odgovor, dobićete odgovor koji niste očekivale
20. Kada idemo negde, nama je uredu sve sto obučete, stvarno
21. Nemojte nas ispitivati o čemu razmišljamo, osim ako niste spremne da pričate o:
-Seksu,
-Sportu, ili
-Automobilima
22. Imate dovoljno odeće
23. Imate i previse cipela
24. Ja sam dobro uobličen. Okruglo je oblik.
lol.gif

ROFL.gif

:lol::lol::lol::lol::lol:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poruka
16
i prvi post i ovaj post od barbie su skroz tachni... manje vishe savrshena slika mene... :D

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630

24. Ja sam dobro uobličen. Okruglo je oblik.
lol.gif

Ovo mi je najjače :lol:

Prvobitno napisao BaneFromDaHood

Ljubomora je odraz nesigurnosti. Ako primetite ljubomoru kod svog partnera znajte da mu se po glavi motaju misli da nije dovoljno dobar za vas, a to će se manifestovati ljubomorom i razmišljanjem o gubitku partnerke od strane drugog muškarca.
Skroz istina.

Poslednja izmena:
Natrag