Sta se desava ako Coca-Colu popijete upravo sada?

Član
Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
142
Ma da bre,jesteeeeeeeeeeee pijete vi po 10l i boli vas stomak,ja bre odvrnem 4l pa mi nije nista...a sad samo pijem La VITA sokove! i sto se mene tice,mogu da pijem i 10l nece mi bude nista....nego ajde () zavisnici jedni! :O
 
Član
Učlanjen(a)
09.05.2009
Poruka
24
da se nadovezem na temu ima li neki tekst ovakav za kiselu vodu(minakva) ako je setetna a mislim da jeste u velikim kolicinama
.moj cale pije dnevno 4-6l inakve pa me zanima koliko bi to moglo biti opasno po coveciji organizam ????
 
Član
Učlanjen(a)
02.08.2009
Poruka
25
Super je text stvarno! ja sam jos prosle godine prestao da pijem Coca-Colu a do tad sam pio po 2l dnevno.
Sad samo ne gazirani sokovi u tetrapaku!
 
Učlanjen(a)
10.06.2009
Poruka
46
Pepsi, cocta, fanta... o njima niko ne prica... naseli ste na propagandu da je coca-cola najstetnija a u stvari su svi jednako stetni ;)

Coca-Cola je samo najprodavanija ;)
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.680
Kad je bilo bombardovanje,1999,pio sam dnevno,ponekad i 5 litara koke,jedne noć mi je bilo,ali bukvalno loše,osećaj koji sam imao je bio....kao da sam gladan,ispred očiju je počelo da mi se zamračuje,kao kad se naglo digneš ujutro,pa dok ti krv ne uketi u glavu,i kao da mi je neko stisnuo glavu,i počeo da cedi sav mozak koji imam u glavi.Sad imam sa klincima dogovor,pijemo kolu,fantu...posle dobre klope,i sad kad je toplo popijemo dve litre, ali zajedno...jedino najmlađi pije sokove,ne voli je uopšte,kad je imao godinu ipo,ja ludak,ne ponesem vodu.....sad možete da kažete što mu nisi kupio vodu....sipam u flašicu,ma malo kokakole.kijao je i štucao celim putem do kuće,i iz toga izvucite POUKU:
dajte klincu kokakolu dok je mali,neće više da je pipne,
 
Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
94
Bane super je tekst, coca-cola je zaista teska zaraza ma otrov bolje receno.
Ja sam je pila bas puno kad sam bila u srednjoj ali posle kroz fax a evo i sad skoro da je vise i ne pijem. Zaista ne mogu da se setim kada sam poslednji put kupila flasu coca-cole.
 
Natrag
Top