Sta se danas nosi?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Sta je po vama danas u modi ? Nekad su bile starke, nike, levis 501.......
a sad?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Žene - biciklističke što providnije (nekad i bez suknje,samo gaće da vire),dekolte do pupka,atlet majice i obavezno nike patike-baletanke ili ako je zima čupave čizme napravljene od -rodjaka To- (pogledaj pod porodica Adams).

Muškarci - plave farmerke sa izlizanom bojom polako izlaze iz mode ali se '90 vraćaju u modu i opet se nose trenerke sa renderima koji se podignu do članaka da bi se video Air Max i bele čarape. Na svu sreću još nisu počeli da donje delove navlače na grudi ali polako...ima vremena. Djon je obavezan da bude što veći da bi se primetila marka ili u gorem slučaju kada je tip "metar i želja da poraste" onda mora da nadoknadi visinu devojke i to samo u slučaju kada ona nosi baletanke,kad je štikla tu ni visina separea ne pomaže...

Srednji rod ne bih da spominjem jer uživo ih srećom ne vidim.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
nosim iskljucivo kozu. tako je od moje 15e i ne verujem da ce se ikada promeniti.
od obuce ili martinke ili kaubojke, zavisi od toga koliko imam da pesacim ili gde konkretno idem

Član
Učlanjen(a)
02.06.2010
Poruka
81
Ja uglavnom nosim jednobojne stvari,ali najvise sivu i crnu boju...

Ove,nazovimo "muskarce" nose uglavnom dugine boje,jer je to u usranom i veoma tuznom trendu,a cure su iz fazona "sto sam vise gola,tim bolje"...

P.S.kada vidim air max,OSPICE dobijam,ne jer se stil razlikuje od mog,nego sto ne znam kako i SARENE patike(pored odece) mogu biti IN... :eek:gromnapovracka:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
ne znam sta je u modi ja ovih dana furam farke i majicice sa golim ledjima i ravne papucice u fazonu kao cizmice sa otvorenim prstima ...

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Nosi ko šta ima i kako god ume ili ne ume. A sve u skladu sa oskudnim budžetom...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
I ja mislim da nosi ko šta ima i može...
Ono što meni smeta je ta "uniformisanost"... Svi su isti bez i malo individualnosti ili originalnosti... Smeta mi i što se nosi po svaku cenu - nema veze kako mi stoji bitno je da je moderno!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Najljepši dio garderobe, koji nikada ne izlazi iz mode, je osmjeh!

Natrag