Šta radite dok čitate ovo?

Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
154
Jao idi begaj.
157fs409780.gif

E taaako.... sad mi se već sviđaš. Vidim imaš celu kolekciju retard smajlija,za svaku priliku a?:lol:

Ljupka gđo Anželina,nemo se ljutite na mene zbog vašeg dotura ali nije bio u pravu
pozdrav

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

BlekZardvi se malo razdražio zbog nekija postova,pa je malo bilo šorke 1 vs 3...iiiiiii.....i magija nije pomogla...Ali doć'e on...
@tema Divim se svojoj gluposti...Tako sam glupsonentan...iznad proseka.

eh zonki,zonki...ako misliš da nismo bili u pravu što mu nisi pomogao,što nam nisi objasnio šta se to dešava sa docom?
A to 3 prema jedan ni tebi nije strano sećaš se? Ne tako davno,Piggy BigRed ovo ono a?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
E taaako.... sad mi se već sviđaš. Vidim imaš celu kolekciju retard smajlija,za svaku priliku a?:lol:

Ljupka gđo Anželina,nemo se ljutite na mene zbog vašeg dotura ali nije bio u pravu
pozdrav

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

eh zonki,zonki...ako misliš da nismo bili u pravu što mu nisi pomogao,što nam nisi objasnio šta se to dešava sa docom?
A to 3 prema jedan ni tebi nije strano sećaš se? Ne tako davno,Piggy BigRed ovo ono a?

Pa nisam hteo da ga branim jer su moji postovi isti kao i Vukovi tako da sam i ja prozvan...nenamerno.
A ja nisam nikada u duetu prozivao,samo kada je moja koža u pitanju branio sam se...ako si ti tako shvatio ja se izvinjavam ;)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ma budža Marinkova...niko neće da spamuje...nema čovek pošteno gde da pokaže krajnike...Mojne sad slavi uz 3 šampanjca i neće da dođe da nas prosvetli sa Brejking njuz...Nemam šda da čitam :l

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Joj bre što voliš neuredno sređene kose...Ponudi im un brasilo depilatore...;)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Slušam šta kaže igortehno pacijentkinjama

Poslednja izmena od urednika:
Natrag