Ja mislim da bi pri modifikaciji prvoga slova izasli iz konteksta recenice i da bi to znacilo da se vas dvoje tuckate ....:haha: :what::zip:
bolje se ugledaj na njih i priznaj našu ljubav i to pred svim ovim ljudima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja mislim da bi pri modifikaciji prvoga slova izasli iz konteksta recenice i da bi to znacilo da se vas dvoje tuckate ....:haha: :what::zip:
A jel se luster vrti? Ili ste samo mnogo puta gledali "Andergraund"?
trenutno citam ove redove i razmisljam...koliko te je opcinilo to cerupanje pileta da jos uvek ne mozes da zaboravis kako slatko bese..i pile i luster na kome visismo...andjo ...andjo..srce moje plavo..vidis posle mene nista vise nije isto..<3Jok mislim na lizanje piletine koju cerupam prstima kao moja drugarica Cecilija dok je na lusteru .:lol:
Nista nije isto Cecika moja ...samo se luster promenio ...poludo nacisto ,vidi sta pise po forumu ...jedino je tebe voleo oduvek i divio se tvom umecu cerupanja . :give_rose:trenutno citam ove redove i razmisljam...koliko te je opcinilo to cerupanje pileta da jos uvek ne mozes da zaboravis kako slatko bese..i pile i luster na kome visismo...andjo ...andjo..srce moje plavo..vidis posle mene nista vise nije isto..<3
sve se da zaboraviti ako dovoljno vremena prodje ..ne brinem ja za njega...snacice se vec..na nekom drugom lusteru..samo ako se vrti dovoljno brzo..da ne spadne sa njega..to me brine..Nista nije isto Cecika moja ...samo se luster promenio ...poludo nacisto ,vidi sta pise po forumu ...jedino je tebe voleo oduvek i divio se tvom umecu cerupanja . :give_rose: