Šta radite dok čitate ovo?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Jok mislim na lizanje piletine koju cerupam prstima kao moja drugarica Cecilija dok je na lusteru .:lol:
trenutno citam ove redove i razmisljam...koliko te je opcinilo to cerupanje pileta da jos uvek ne mozes da zaboravis kako slatko bese..i pile i luster na kome visismo...andjo ...andjo..srce moje plavo..vidis posle mene nista vise nije isto..<3

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
trenutno citam ove redove i razmisljam...koliko te je opcinilo to cerupanje pileta da jos uvek ne mozes da zaboravis kako slatko bese..i pile i luster na kome visismo...andjo ...andjo..srce moje plavo..vidis posle mene nista vise nije isto..<3
Nista nije isto Cecika moja ...samo se luster promenio ...poludo nacisto ,vidi sta pise po forumu ...jedino je tebe voleo oduvek i divio se tvom umecu cerupanja . :give_rose:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nista nije isto Cecika moja ...samo se luster promenio ...poludo nacisto ,vidi sta pise po forumu ...jedino je tebe voleo oduvek i divio se tvom umecu cerupanja . :give_rose:
sve se da zaboraviti ako dovoljno vremena prodje ..ne brinem ja za njega...snacice se vec..na nekom drugom lusteru..samo ako se vrti dovoljno brzo..da ne spadne sa njega..to me brine..:(

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Da znas da ima povredjenih ... na podforumu o medicini ,odeljenje paranoidnih sizofrenicara ...:dntknw:

Natrag