- Učlanjen(a)
- 12.12.2010
- Poruka
- 67
Evo meneeeeeeeeeeeeeeeeee....Ja se inace i dalje smrzavam....
Zasto ne probas da se obuces slatkice (mislim ovo zadnje zbog avatara, bez uvrede )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo meneeeeeeeeeeeeeeeeee....Ja se inace i dalje smrzavam....
Zasto ne probas da se obuces slatkice (mislim ovo zadnje zbog avatara, bez uvrede )
Sve iz ormara sam navukla na sebe:???:
Ponekad je hladno oko srca bez obzira na kolicinu garderobe koju imamo na sebi. Mada, mislim da to nije slucaj sa tobom. Ne bih voleo da vidim jednu damu da pati.
Nije meni hladno oko srca...tu je toplo srecna sam...yes3 Hladno mi po rukicama i nosicu:cry:
Nije meni hladno oko srca...tu je toplo srecna sam...yes3 Hladno mi po rukicama i nosicu:cry:
Ne zamjeram ja tako lako za sitnice i paznju no sikiriki:acute:Koliko god ovo zvucalo cudno, ipak mi jeste drago da to cujem. Jer, rucice uvek mozes zagrejati. Izvini sto ja malo ovako, guram nos. Nemoj mi zameriti mnogo.
Hu, hu po nosiću (oprao sam zube, ne brini).
Hu, hu, hu, hu po rukicama.
Jel bolje?:blum3:
Pa moram te paziti nakon one večere. Nisam jeo bolji kiseli kupus sa kiselim krastavcima u životu.
(Stani, jer sam to jeo ikada prije? Nisam. ).................... ....... .ovo ja kao mislim u sebi yes3yes3
Istinaaaaaaaaaaaaaaa.
Bio je najbolji.