Šta radite dok čitate ovo?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Kuvam drugu kafu od jutros i trudim se da ostanem kulturan u komunikaciji po forumu, mada mi sa pojedincima to sve teze ide...

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Pijem kafu i razmisljam...na koga li se moj drug naljutio....:thinking:

Ma nisam se naljutio... tesko je mene naljutiti.... ali me uzasno nerviraju pojedinci koji ne mogu da prihvate tudje misljenje, svima naturaju svoje, a kad im odgovoris, onda ti posalju poruku sa svim mogucim uvredama koje ti mogu pasti na pamet...

Stvarno nas ima raznih...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ma nisam se naljutio... tesko je mene naljutiti.... ali me uzasno nerviraju pojedinci koji ne mogu da prihvate tudje misljenje, svima naturaju svoje, a kad im odgovoris, onda ti posalju poruku sa svim mogucim uvredama koje ti mogu pasti na pamet...

Stvarno nas ima raznih...
To si sigurno znao i ranije 100 ljudi 100 cudi...
ne brini se nista..ima i onih koji su dobri i kvalitetni...opusteno...:)
zbog takvih smo ovde...:)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

A šta da radiš? Jbg, dobro došao u klub .... Sam si rekao, raznih nas ovde ima .... Nije lako svakome ugoditi a kad nekoga i izostaviš to je gore nego da si ga bukvalno razapeo na krst .... I ja sam se nervirao dok nisam rešio da oguglam - tako je najbolje i za mene i za njih, ne vidim budalu i gotovo .... :yea:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
A šta da radiš? Jbg, dobro došao u klub .... Sam si rekao, raznih nas ovde ima .... Nije lako svakome ugoditi a kad nekoga i izostaviš to je gore nego da si ga bukvalno razapeo na krst .... I ja sam se nervirao dok nisam rešio da oguglam - tako je najbolje i za mene i za njih, ne vidim budalu i gotovo .... :yea:

Ne nerviram se vise... upravo sam provalio opciju da mogu da podesim privatne poruke i resio sve svoje probleme... :yea:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Trenutno pijem drugu kaficu jer sam i ustala od druge ture spavanja za danas...Sta bi sa onim tmurnim danom od jutros?..:dntknw:.....

Natrag