- Učlanjen(a)
- 09.07.2010
- Poruka
- 667
Neophodan lek - wizardove kapljice!
Sta radim? Buljim u monitor i jos uvek ne mogu da se nacudim da je kuceca pljeskavica ipak veoma ukusna ..... :???: :dntknw:
Ovakve stvari u meni bude agresiju !!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neophodan lek - wizardove kapljice!
Sta radim? Buljim u monitor i jos uvek ne mogu da se nacudim da je kuceca pljeskavica ipak veoma ukusna ..... :???: :dntknw:
Kalkva bre kućeća pljeskavice, jel se zezaš?
Ovakve stvari u meni bude agresiju !!!!!
Ma gde se zezam, cim sam je zagrizo shvatio sam o cemu se radi ... Vratio sam se da je izreklamiram [koj sam ja bolid :???:] a prodavacica mi mrtva ladna kaze "Pa niko se do sada nije zalio. Malo je cudno meso, nista strasno" ... Kad je nisam ubio .......
Znam. Zato je nisam ni jeo [iz istih razloga] .... Sta sve nece da se prodaje, sacuvaj me Boze ..... :???:
Znas kad bih joj ja izreklamirala ,mogla bih jedino biti u stanju da joj dignem celu hamburgerdzinicu u vazduh ukoliko bi verodostojnost tih informacije koje si izneo bila provereno tacna .Jednom sam cekicala ko magarac ispred Kineskog trznog centra ceo dan jer sam cula da tamo tranziraju pse ,da sam ih uhvatila sve Kineze bih katapultirala pravo u Japan odakle su i dosli .
pijem pivo,slusam ritam nereda.....uhvatila me neka nostalgija.....
mene kad uhvati uhvatilo me pa nepomaze nista.......blago tebi kad te brzo prolazi......:yea:Prvo, ne lazem nikada .... Laz ne podnosim.
Drugo, za Kineze ... To stvarno rade jer i ja sam cuo a postoje i snimci koji to pokazuju .... Gadna vremena nailaze Blu ... Gadna .... Bolje da crknem gladan nego da jedem tako nesto .... Katastrofa!!!
Izadji do grada, dva crna tocena i da vidis kako nostalgija odlazi u vetar .... Provereno! :yea:
Znam da rade ,nagledala sam se svega i svacega sto je na mene ostavilo duboke emotivne tragove .Prvo, ne lazem nikada .... Laz ne podnosim.
Drugo, za Kineze ... To stvarno rade jer i ja sam cuo a postoje i snimci koji to pokazuju .... Gadna vremena nailaze Blu ... Gadna .... Bolje da crknem gladan nego da jedem tako nesto .... Katastrofa!!!