Šta radite dok čitate ovo?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Kalkva bre kućeća pljeskavice, jel se zezaš?

Ma gde se zezam, cim sam je zagrizo shvatio sam o cemu se radi ... Vratio sam se da je izreklamiram [koj sam ja bolid :???:] a prodavacica mi mrtva ladna kaze "Pa niko se do sada nije zalio. Malo je cudno meso, nista strasno" ... Kad je nisam ubio .......

Ovakve stvari u meni bude agresiju !!!!!

Znam. Zato je nisam ni jeo [iz istih razloga] .... Sta sve nece da se prodaje, sacuvaj me Boze ..... :???:

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Ma gde se zezam, cim sam je zagrizo shvatio sam o cemu se radi ... Vratio sam se da je izreklamiram [koj sam ja bolid :???:] a prodavacica mi mrtva ladna kaze "Pa niko se do sada nije zalio. Malo je cudno meso, nista strasno" ... Kad je nisam ubio .......

Znam. Zato je nisam ni jeo [iz istih razloga] .... Sta sve nece da se prodaje, sacuvaj me Boze ..... :???:

Pametno si to uradio.Moglo bi doci i kod tebe do stomacnih problema ;)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Znas kad bih joj ja izreklamirala ,mogla bih jedino biti u stanju da joj dignem celu hamburgerdzinicu u vazduh ukoliko bi verodostojnost tih informacije koje si izneo bila provereno tacna .Jednom sam cekicala ko magarac ispred Kineskog trznog centra ceo dan jer sam cula da tamo tranziraju pse ,da sam ih uhvatila sve Kineze bih katapultirala pravo u Japan odakle su i dosli .

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Znas kad bih joj ja izreklamirala ,mogla bih jedino biti u stanju da joj dignem celu hamburgerdzinicu u vazduh ukoliko bi verodostojnost tih informacije koje si izneo bila provereno tacna .Jednom sam cekicala ko magarac ispred Kineskog trznog centra ceo dan jer sam cula da tamo tranziraju pse ,da sam ih uhvatila sve Kineze bih katapultirala pravo u Japan odakle su i dosli .

Prvo, ne lazem nikada .... Laz ne podnosim.

Drugo, za Kineze ... To stvarno rade jer i ja sam cuo a postoje i snimci koji to pokazuju .... Gadna vremena nailaze Blu ... Gadna .... Bolje da crknem gladan nego da jedem tako nesto .... Katastrofa!!!

pijem pivo,slusam ritam nereda.....uhvatila me neka nostalgija.....

Izadji do grada, dva crna tocena i da vidis kako nostalgija odlazi u vetar .... Provereno! :yea:

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146

Drugo, za Kineze ... To stvarno rade jer i ja sam cuo a postoje i snimci koji to pokazuju .... Gadna vremena nailaze Blu ... Gadna .... Bolje da crknem gladan nego da jedem tako nesto .... Katastrofa!!!

Izadji do grada, dva crna tocena i da vidis kako nostalgija odlazi u vetar .... Provereno! :yea:
mene kad uhvati uhvatilo me pa nepomaze nista.......blago tebi kad te brzo prolazi......:yea:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667

Znam da rade ,nagledala sam se svega i svacega sto je na mene ostavilo duboke emotivne tragove .

Vrhunac poremecenosti sam uocila na snimku koji sam sasvim slucajno nasla neobavezno surfajuci po forumima koji za temu imaju zivotinjski svet ,gde je prikazan bolesni fetish jedne kosooke koju pali kada malom macetu stiklom probada uho .
A lepo je pisalo crvenim slovima da nije za one emotivne i da postoji oblik nasilja , sto je za posledicu ostavilo da vise nikada necu moci da zaboravim te scene .

Natrag