Kako si me nasmejao sad . hahahaha samo da znas....A, kako im to polazi za rukom ako je na avataru, macka, pas, automobil... sta god? :???:
Razmisljam sta da veceram...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako si me nasmejao sad . hahahaha samo da znas....A, kako im to polazi za rukom ako je na avataru, macka, pas, automobil... sta god? :???:
Razmisljam sta da veceram...
A, kako im to polazi za rukom ako je na avataru, macka, pas, automobil... sta god? :???:
A, kako im to polazi za rukom ako je na avataru, macka, pas, automobil... sta god? :???:
eeeeeee Zonki..kako mene zamisljas aa?Ozbiljno ti pišem...To je neka viša psihologija...ne razumem se,ali u glavnom moramo da zamislimo to neško kome upućujemo poruku...Lik iz ankete je imao imaginarno ispred sebe Stimpija jer je takav avatar bio...
Evo i ja tebe na primer zamišljam kao ošišanog do glave kako pušiš cigar non stop...To je neki brain leak...
Kako onda mene zamisljate ? :lol:
Ja te zamisljam kao macora koji pusi cigar...... i mrda repom.....Kako onda mene zamisljate ? :lol:
eeeeeee Zonki..kako mene zamisljas aa?