Sta radis u zivotu?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Volim da znam nesto o ljudim sa kojima svakodnevno provodim vreme ovde...Oduvek sam bio izuzetno zainteresovan za psihologiju i procitao dosta literature mada ne bih rekao da sam "profajler".

Ne znam sta te je toliko zacudilo,sva su pitanja na mestu.Oustalom kome se ne svidja pitanje nije obavezan uopste da odgovori...Svako ovde zadrzava svoju privatnost onoliko koliko zeli.U svom postu podeli o sebi onoliko koliko misli da treba...

U svakom slucaju ne svidjaju mi se aluzije iz tvog posta,mislim da je krajnje nepotreban...

Izvinio sam se na pocetku,,,,,
Evo opet ti se izvinjavam.....sorry
Ja sam pitao...i ti si mi odgovorio....i meni je to sasvim dovoljno.....yes3

Ni na sta nisam aludirao......yes3

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Malo me sramota reci...:blush:
Ja....zapravo nista ne radim...kradem Bogu dane...inace radila sam kao dadilja do prije par mjeseci...nema posla:vorred::dntknw:

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Muzicar .... I sve ostalo sto ide sa tim .....
Seks,droga i rokenrol? :grin:

Znam da nije...u pravu si ali...ja zapravo nista drugo i ne znam raditi...zavrsila sam trgovacku a to je nesto sto mrzim:superstition: ne zelim da radim ono sto mrzim...djecicu obozavam:girl_sigh:
Megatrend stvarno nudi puno opcija,veruj mi jedan najprostiji kurs ti moze promeniti tok zivota.To jedno parce papira koje dobijes na kraju ti otvara toliko mogucnosti....Raspitaj se malo moze ti biti korisno.

Poslednja izmena:
Natrag