Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Volim da znam nesto o ljudim sa kojima svakodnevno provodim vreme ovde...Oduvek sam bio izuzetno zainteresovan za psihologiju i procitao dosta literature mada ne bih rekao da sam "profajler".
Ne znam sta te je toliko zacudilo,sva su pitanja na mestu.Oustalom kome se ne svidja pitanje nije obavezan uopste da odgovori...Svako ovde zadrzava svoju privatnost onoliko koliko zeli.U svom postu podeli o sebi onoliko koliko misli da treba...
U svakom slucaju ne svidjaju mi se aluzije iz tvog posta,mislim da je krajnje nepotreban...
Malo me sramota reci...:blush:
Ja....zapravo nista ne radim...kradem Bogu dane...inace radila sam kao dadilja do prije par mjeseci...nema posla:vorred::dntknw:
Zasto bi te bilo sramota,danas nije lako naci posao...
Seks,droga i rokenrol? :grin:Muzicar .... I sve ostalo sto ide sa tim .....
Megatrend stvarno nudi puno opcija,veruj mi jedan najprostiji kurs ti moze promeniti tok zivota.To jedno parce papira koje dobijes na kraju ti otvara toliko mogucnosti....Raspitaj se malo moze ti biti korisno.Znam da nije...u pravu si ali...ja zapravo nista drugo i ne znam raditi...zavrsila sam trgovacku a to je nesto sto mrzim:superstition: ne zelim da radim ono sto mrzim...djecicu obozavam:girl_sigh: