Šta parove inspiriše na seks u javnosti?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Da li je bas to glavni razlog? Mislim, mozes uvek platiti sobu u hotelu zar ne?

Mislim da su razlozi dublji, cak mnogo dublji od tog "nedostatka prostora".

Neko i ne moze da plati.....sta mislis kolike su cene soba.......kada si zadnji put bio u hotelu ( ne racunajuci turisticki aranzman ).....:dntknw:yes3..

Da li si TO negde u skorije vreme video....:dntknw:... Ali si mogao o tome da citas u revijama itd....yes3..

Sta mislis sta " Prodaje " ....." Zutu Stampu "....i ostale revije i magazine....:dntknw:..

U nekim " Ozbiljnim ".....novinama toga ...nema....yes3

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Neko i ne moze da plati.....sta mislis kolike su cene soba.......kada si zadnji put bio u hotelu ( ne racunajuci turisticki aranzman ).....:dntknw:yes3..
Da li si TO negde u skorije vreme video....:dntknw:... Ali si mogao o tome da citas u revijama itd....yes3..
Sta mislis sta " Prodaje " ....." Zutu Stampu "....i ostale revije i magazine....:dntknw:..
U nekim " Ozbiljnim ".....novinama toga ...nema....yes3

Ne stoji ti teza. Redovno sam po hotelima, to mi je u opisu posla. Sta mislis gde drzim prezentacije sa strancima svakog meseca?

Soba jednokrevetna za jednu noc kosta od 1500 - 3000 dinara [naravno nije visoke kategorije, ali to nije ni nuzno toliko za to zasta ti treba].

Da se vratim na temu: Ostajem pri misljenju koje sam dao u prvom postu.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ma kakvi hoteli kakvi bakraci .... Majka Priroda bratac .....

Sjaj zvezda, zubor potoka, cvrkut ptica, uzdisaji voljene osobe ....... Eto sad mi se seksa ..... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
06.07.2009
Poruka
19
Vrlo jednostavno, otišli ste u jednu omanju diskoteku ,a s vremenom alkohol je uradio svoje. Atmosfera je na nivo, a vi ste sa onu stranu lokala ''kibicnuli'' jednu brinetu/plavku/crnku. Vi kao ''iskusan ribolovac'' zabacili ste svoju udicu, poslali ste skupocijeno piće dotičnoj ,a ona nije mogla da odoli da vam ne priđe i upita vas ''zašto to'' ... Između tih trenutaka u oboma vam krv ključa, iznenada vam je ispala ''kres situacija'' ,a vi kao pravi kavaljer nemate srca da odbijete djevojku, auto vam nije tu, WC il' onaj zamračeni kut u disku se čini kao idealnim za malu razmijenu niježnosti ... :)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Vrlo jednostavno, otišli ste u jednu omanju diskoteku ,a s vremenom alkohol je uradio svoje. Atmosfera je na nivo, a vi ste sa onu stranu lokala ''kibicnuli'' jednu brinetu/plavku/crnku. Vi kao ''iskusan ribolovac'' zabacili ste svoju udicu, poslali ste skupocijeno piće dotičnoj ,a ona nije mogla da odoli da vam ne priđe i upita vas ''zašto to'' ... Između tih trenutaka u oboma vam krv ključa, iznenada vam je ispala ''kres situacija'' ,a vi kao pravi kavaljer nemate srca da odbijete djevojku, auto vam nije tu, WC il' onaj zamračeni kut u disku se čini kao idealnim za malu razmijenu niježnosti ... :)

Ovo me neodoljivo potseca na scenario za neki " nisko-budzetni " rotski film.....mada da ne gresim dusu...mozda to moze da se desi kod nas.....a, mozda se vec desava....:dntknw:yes3

Natrag