Šta obuća govori o njemu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Šta obuća govori o njemu

Blic žena

Obuća koju muškarac nosi može dosta da vam kaže o njemu. Možete lako da zaljučite kakva je ličnost, da li je emotivan, veran, ljubomoran, romantičan...

10039_shutterstock_58132363_if.jpg

Muškarca koji nosi elegantne cipele privlače sramežljive žene koje će moći dugo da osvaja

PATIKE ZA NEŽNE
On je veoma osećajan i sve bi učinio za ženu koju voli. Duhovit je, privlačan i omiljen u društvu. Pomalo je sramežljiv i neodlučan, pa mu je potrebna podrška u životu. Voli iskrene i vesele žene i sanja o skladnoj i srećnoj porodici. Veoma je uspešan i ambiciozan, ali je za sve svoje uspehe sam zaslužan. Voli da pomaže drugima jer ga to usrećuje.

ELEGANTNE ZA VERNE
Brzo se zaljubljuje i voli duge veze. Veran je, ali je u isto vreme i ljubomoran. Veoma je radoznao i voli da eksperimentiše. Mnogo analizira, pa ga ljudi doživljavaju kao cepidlaku. Međutim, on zapravo nije takav. On samo želi da dobro da razmisli pre nego što donese odluku.

MOKASINE ZA MAŠTOVITE
Veoma je kreativan i maštovit, ima romantičan pogled na život i ljubav. Voli da pomaže ljudima, pa zato ima puno pravih prijatelja. Pored sebe želi nežnu ženu koja će moći da prihvati njegove česte izlete u svet mašte. Voli neobične stvari, pa ako želite da ga usrećite, svakodnevno mu priređujte sitna iznenađenja.

ČIZME ZA AMBICIOZNE
On je ambiciozan, snažnog i čvrstog karaktera. Odličan je ljubavnik koji zna da usreći svoju partnerku. Želi da dominira, zbog čega obično ima manjih problema u vezi. Voli snažne i stabilne žene koje će mu biti čvrst oslonac kada zapadne u krizu. Uživa u lepim stvarima i pravi je gurman. Najsrećniji je kada pored sebe ima ženu koja s kojim će moći o svemu da se dogovara.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
ČIZME ZA AMBICIOZNE
On je ambiciozan, snažnog i čvrstog karaktera. Odličan je ljubavnik koji zna da usreći svoju partnerku. Želi da dominira, zbog čega obično ima manjih problema u vezi. Voli snažne i stabilne žene koje će mu biti čvrst oslonac kada zapadne u krizu. Uživa u lepim stvarima i pravi je gurman. Najsrećniji je kada pored sebe ima ženu koja s kojim će moći o svemu da se dogovara.

Epa, svaka čast ... Pogođeno kao izabrano .... :yea:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Ja volim one u mokasinama. :)
Al' kad sam videla ovaj članak, setila sam se kako bi jedan moj prijatelj odgovorio na pitanje koja mu je omiljena obuća: "Zimi kaubojke, leti klompe, a između opanci". :-D

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
Glupost...

A, gde se svrstavaju oni koji obucu biraju u zavisnosti od prilike?
Pa pri sportskim aktivnostima nose patike, uz odelo elegantne cipele, zimi cokule ili cizme?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Slažem se donekle. Obuća oštrom oku može o nekome da kaže svašta. Jeste da se u različitim prilikama nose različite cipele, tako da ova podela jeste malo bezveze, može se odnositi na nečiju omiljenu obuću, ili obuću koju je muškarac obuo kada je krenuo na prvi sastanak.
U svakom slučaju, nije ovo bez osnova. Oblik cipele, kvalitet, modni trendovi, pa čak i odabir cipela za određenu priliku, mogu dosta da kažu o nekome.
Naravno, tu postoji još jedna začkoljica, možda on nije imao odgovarajuće cipele za neku priliku, pa je obuo ono što ima, jer nije imao novca da kupi odgovarajuće, ali i to se odmah vidi.
Malo šire shvaćen, ovaj tekst samo dočarava šta mi sve vidimo na vama. Vama detalji i mogu da promaknu, nama -teško. :acute:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ne mogu vjerovati koliko mi opis uz "moju" obuću odgovara. Po naslovu bi rekao bez veze, kad ono. Inače, Vlado, jedino na sahranama nosim cipele uz odijelo. A za zimu imam dva krasna para dubokih.............. patika.......
Još nevjerujem što sam gore pročitao. Morati ću početi maskirati noge koji put cipelama, ispadam skoro ko otvorena knjiga.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja patike ne nosim skoro nikad ..... Navikao sam na martinke i kaubojke, trenerice ne pamtim zadnji put kad sam obukao a o odelu i da ne pričam - jedino što me nateraju (jedva nekako) kad je svadba da ga obučem ....

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Meni je najvažnija frizura i obuća. Kada neko ima dobru frizuru i obuću sve se drugo lako uklopi. Polazim od sebe, i na drugima zapažam isto. Inače sam pravi manijak lepe obuće.

Natrag