Šta muškarca zaista uzbuđuje

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
Ako ih ne uzbudjuju zene, onda ih sto posto muskarci....
c045.gif
 
Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
11
ljudi neznam kako vi ali ja volim sve sto je prirodno pa makar i malo visilo na zeni
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
8 seksi detalja koji muškarce najviše uzbuđuju






Crveni ruž, crne tange i visoke potpetice, sasvim su dovoljne da vašem dragom zavrtite pamet. Primenite ovih nekoliko saveta za zavodnice i za tren oka se pretvorite u pravu seks bombu.

4098_ljubavni-par-shutterstock_39297307_iff.jpg


CRNE TANGE ĆE GA IZLUDETI

Kao što znate, mala crna haljina je neizbežan odevni komad u ormaru svake žene. Ali evo još jedne esencijalne stvari - crne tanga gaćice. Sa takvim vešom više nećete morati da razmišljate šta da obučete ispod crne haljine niti će vam biti neugodno da to pokažete.

OSLOBODITE VAŠU GRIVU
S vremena na vreme, nemojte da fenirate kosu. Razbarušeni pramenovi probudiće vašu divlju stranu, što njemu sigurno neće promaći.

3147_crveno1_hf.jpg


CRVENA ZA POZORNOST

Crvena nije slučajno izabrana da bude na znaku „stop“ - to je veoma razoružavajuća boja. Obucite crvenu haljinu, crvene cipele ili bilo šta crveno i raspalite svu njegovu strast!

CRNI SVILENI KOMBINEZON
Znamo da su dugi svileni kombinezoni izašli iz mode još četrdesetih. Ipak, možda bi trebalo da im se vratimo jer su neverovatno udobni ispod garderobe, a i sjajno izgledaju na telu. Pogodićete pravo u cilj ako to bude prvo što će on videti da oblačite ujutru i poslednje što uveče svlačite sa sebe.

PROŠETAJTE PRED NJIM SAMO U ŠTIKLAMA
Iznenadite ga već večeras dok se svlačite, skinite sa sebe sve osim cipela sa visokom potpeticom. Opušteno se prošetajte okolo, kao da vam se ne žuri da ih odmah izujete i samo čekajte da vas zgrabi.


1796_sexy-devojka-dreamstime_2227168_iff.jpg

Muškarci ne mogu da odole podvezicama, zato neka vam ovaj seksi detalj uvek bude pri ruci kao vaš glavni adut zavođenja u spavaćoj sobi

IZNENADITE GA PODVEZICOM
Niste je nosili još od venčanja? Onda je vreme da ponovo raspalite njegovu strast, što će i u vama probuditi fatalnu ženu. Uzmite njegovu ruku, pa je zavucite ispod vaše suknje dovoljno visoko da prstima dodirne iznenađenje i seksi fantazija može da počne!

NANESITE RUŽ PRED NJIM
Malo koji muškarac može da odoli trikovima stare škole. A kako bi i mogao, crvenim ružem, koji ćete naneti prefinjenim pokretima, ipak skrećete pažnju na vaše sočne, požudne usne.

NOSITE NJEGOVU ODEĆU
Ima nešto u tome kad žena u kući nosi samo mušku belu košulju. To je jak kontrast oštrine i ozbiljnosti i nežne gole kože, ali i način da obeležite svoju teritoriju. Strateški zakopčajte samo jedno dugme, da pokrijete samo minimum onoga što treba da je pokriveno i prepustite se događajima koji slede. Ne znamo zašto, ali ovo uvek upali!





Blic Žena
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
CRNE TANGE ĆE GA IZLUDETI

Te tange su toliko bez veze da nemam teksta. Totani promašaj i u dizajnerskom i u funkcionalnom smislu. Navodno otkrivaju mnogo više od klasičnih gaćica. To bih još mogao shvatiti ukoliko se radi o kupaćem kostimu i ženskoj želji za egzibicionizmom i privlačenjem muške pažnje uopšte. Mogu da shvatim da ih hvali neki isprišteni pubertetlija koji če danima poslije toga prizivati iz svoje glave slike obnaženih guza i sisića sa plaže i bjesomučno masturbirati na njih, ali kada se radi o donjem vešu to jednostavno ne mogu da razumijem. Gaće prije svega treba da budu ugodne za nošenje, zatim funkcionalne pa tek na kraju da dizajnom zadovolje i određene estetske kriterijume. Najljepše ženske gaćice su klasične gačice u bijeloj i posebno u crnoj boji. Ni preduboke ni preplitke, važno je da spakuju u sebe cijelo dupe od krsta do pregiba prema butinama. Bočna strana sa trakama širine od 3 do 6 cm otprilike. Obavezno od kvalitetnijeg pamuka, mali vezeni detalji u obliku srca sa strelom, dva srca ili nekim napisom mogu, ali i nisu obavezni. Bijele su klasične a crne mi djeluju popaljivije, vjerovatno zbog kontrasta. Na crnkinji bi vjerovatno bijele djelovale popaljivije. Mene crveno, roze, boja tena i sl. ne uzbuđuje, svilene, skupocjene su uglavnom takve. Mislim i ne odbija me ali kada se već došlo do trenutka da je žena ostala samo u gaćicama vrlo brzo poslije toga će ostati bez njih bilo da ih ja svučem ili ih se ona u nestrpljenju oslobodi.

Ovo su slike koje sam pravio za jednu drugu, zafrkantsku temu i bile su već na forumu ali na Tinyju pa su nestale. To su normalne i uvijek popaljive ženske gaćice (natpise i strelice zanemarite to u ovoj temi nije aktuelno).

GG.jpg


OSLOBODITE VAŠU GRIVU

Prvo što mi pada na pamet kada razmišljam o ženskoj kosi su izluđujući dodiri i milovanje vrhova po stomaku, preponama i butinama dok ležim na leđima a dama je zauzeta felacijem. Fantastičan doživljaj i sinfonija raznoraznih prijatnih dodira.

CRVENA ZA POZORNOST

Ne uzbuđuje me nešto posebno više crvena boja od nekih drugih. Ovo se često koristi i provlači kroz sexološku literaturu, možda na druge djeluje tako... meni je svejedno.

CRNI SVILENI KOMBINEZON

Sa ovim se slažem, crni kombinezon je izrazito erotičan.

PROŠETAJTE PRED NJIM SAMO U ŠTIKLAMA

Eeee.... ovo je već spektakl. Neki dan sam pisao kako povišene pete djeluju na izgled nogu i guze. Kod režiranja ovakvih scena bilo da se radi o štilama, nanošenju ruža, saginjanju pred muškim očima i nosom prilikom kućnih poslova važna je jedna stvar da bi imalo efekta. Ili se ponašajte kao da muškarac uopšte nije tu ili nastupite otvoreno zavodnički samosvjesno, gledanjem ravno u oči sa zavodljivim namigivanjem, treptanjem okicama, povremenim griženjem donje usne, ponekim uzdahom i uopšte gestikulacijom koja odaje napaljenost i vatru u vama koja mora biti tog momenta ugašena. Nevješta izvedba vam neće donijeti neki minus u očima muškarca ali bi mogla izazvati njegov smjeh koji bi vas mogao povrijediti. Vježbajte obe varijante ukoliko želite da se češće nađete leđima na patosu raširenih nogu.

IZNENADITE GA PODVEZICOM

Nemam ništa protiv ali kod mene ne bi proizvelo tako snažan efekt kakav je autor opisao.

NANESITE RUŽ PRED NJIM

Ovo sam objasnio pod "gola u štiklama". Isti princip vrijedi za svaku žensku režiju koja ima za cilj da trenutno popali "ciljani, u letargiju zap'o muški objekt"

NOSITE NJEGOVU ODEĆU

Ovo je tačno, ima nešto popaljivo u tome mada košulja o kojoj je riječ uopšte ne mora da bude moja. I komšijina košulja na maloj simpi vrtirepki, njegovoj ženi, djeluje neodoljivo kada je on na terenu.
 
Natrag
Top