Šta može da vas iznervira?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Što nigde ne mogu da nađem " Postavljača ove teme ".....sem u prvom postu.....

Postavio " Temu ".....da je mi " glođemo "....a... ON zbrisao...

Sad li se seti da ga tražiš? Postavio je to pitanje na početku godine a evo, još malo pa će kraj .... Mnogo je vode proteklo kroz Nišavu ....

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
-Ljudi koji pitaju i ne sacekaju odgovor nego nastavljaju...
-Oni koji misle da su njihovi problemi najveci i najvazniji na svetu.
-Cekanje u redu wacko2
-Kad neko pokusava da me ubedi da nesto jeste a nije i obrnuto.

Ali me izludjuje kad neko najzad dobije nesto sto zeli,sto mu treba..i onda se saplete na prvoj prepreci i odustane bez borbe..bez borbe za sebe protiv sebe..wacko2

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
najbanalnije stvari...najveće gluposti i sitnice...ali sve zavisi od raspoloženja...mada, veoma se lako iznerviram...:diablo:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ljudske osobine kao što su: licemjernost, pokvarenost, zloba, beskrupuloznost, prepotencija, neskromnost, preambicioznost, netolerancija.

Jednom riječju, kada je neko govno od čovjeka.

A ima ih. I previše.

Član
Učlanjen(a)
02.01.2011
Poruka
113
Kad neko pametuje,kad komp. stopaa,kad kasnim,kad se serija zavrsava na najzanimljivijem dijelu,.. :D

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Zar je morala bas danas :-x,crkla mi je braunova pegla za kosu koju imam vec tri godine :cray:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa ne može baš mnogo stvari da me iznervira, ali ovo su neke od njih:kada žurim negde i stignem na vreme, a onda nemam gde da se parkiram. Kada dođem na posao i shvatim da sam zaboravila da ponesem doručak...Kada krenem u Poštu nešto da uplatim, a zaboravim kod kuće originalnu uplatnicu, pa moram da se vratim kući po nju...
Od ozbiljnijih stvari koje baš mogu da me iznerviraju su:muški kukavičluk i sebičnost, žensko tračarenje i pokvarenost, licemerje...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
Nekad davno nerviralo me je mnogo toga,:fool: ali jednom naidjoh na rijeci "cuvaj :heart: svoje"...

Član
Učlanjen(a)
02.02.2011
Poruka
65
Ima dosta stvari koje me mogu iznervirati al najviše licemerni i pokvareni ljudi

Natrag