Sta mislite

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Znam i ja da je tacno ali mi je smesno i dan danas.

Mozda se eliksir mladosti nalazi u urinu. :vorred:

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Jel` se ovde traži eliksir mladosti ili vakcina protiv smrti? wacko2
Odlučite se, to su dva sasvim različita pitanja. Ima živih i do 150 godina ali nisu baš mladoliki, a s druge strane ima i 80-to godišnjaka koji izgledaju mnogo mlađe nego što jesu.
Dakle da odlučimo hoćemo li eliksir ili vakcinu pa da se bacimo na razradu recepata (ko će da ih isprobava-dogovorićemo se).

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ima živih i do 150 godina ali nisu baš mladoliki, a s druge strane ima i 80-to godišnjaka koji izgledaju mnogo mlađe nego što jesu.
Originaly Posted by Kalimerčica

izgleda da su se oni vec podelili :D

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ja sam protiv vakcina!
A to, večni život? Tja, mislim da ne bi bilo baš zanimljiv... Večni život i smislu kroz decu i unuke e to je lepo...
Za to ti lekovi ne trebaju samo dobra volja i malo sreće da pronađeš "saučesnika"...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Večni život i smislu kroz decu i unuke e to je lepo
Originaly Posted by milenčica

u pravu si. uvek je lepo znati da postoje generacije koje ce te naslediti i nastaviti sa tradicijom

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ne vjerujem da će iko smisliti takvu vakcinu i ne daj Bože da je smisli. To bi bila luda kuća.

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Takve stvari pokusavaju u SAD I RUSIJI ,ali mislim da ce otvoriti Pandorinu kutiju posle koje nema povratka(nesto slicno kao u filmu Ja sam legenda sa Vil Smitom kada lece bolesti sa celijama umrlih).Za sada se baziraju na maticnim celijama, osvezavanju kostane srzi i kiseonicnim komorama.

Natrag