Sta mislite o kineskim kopijama?

Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
10
Sam naziv kaze znaci kakvo je vase misljenje o kineskim kopijama i kakva iskustva imate sa njima? :)

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Nisu losi imam anycool i zadovoljan sam inace moj model anycool-a je kopija iphone-a xD al sve u svemu nisu losi :D

Član
Učlanjen(a)
31.10.2010
Poruka
9
Vec oko 3 godine koristim kineske telefone i recu samo treba mnogo srece da pogodis na prave proizvodjace. Imao sam T728 (htc diamond), v869 (mini iPhone), TT-V300 (iPhone) i sada WG3 (htc hero) i sve su bolji i bolji, dok za modele sa Win i Androidom nemam reci. Znate kako kazu: "God made the World...The rest was made in China" yes3

Član
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
42
Ja imam v869 sljaka dobro zadovoljan sam, baterija mi drzi odlicno ali samo me nerviraju poruke to jest pisanje sitna slova...

Član
Učlanjen(a)
18.01.2010
Poruka
69
Ja imam WG3j,u odnosu na original kamera je daleko slabija ( mada postoje isti modeli sa kamerama od5MPx);nema OS, ali zato dve SIM kartice,TV...Ovo mi je drugi,prvi nije hteo da radi kada se na SIM1 ubaci VIP-ova kartica.Kratko ga imam, ali imam osecaj da vremenom ekran gubi osetljivost,i da kuglica za navigaciju hoce da "zaglavi".Malo sam skeptik po pitanju servisiranja tj rezervnih delova i dodatne opreme jer sam sa servisom imao i dobra i losa iskustva.NPR:prvi tel je stajao na servisu 10 dana nakon cega su poslali isti (nepopravljen)tvrdeci da su poslali novi,ali sa druge strane su mi na mail poslali uputstvo za podesavanje GPRS i MMS.Meni baterija traje 1 dan ukoliko koristim Wireless,neki media player, a ovako mislim 3 dana.E sada, za te pare stvarno se dobija dosta, ali moje misljenje je da je kvalitet diskutabilan, pa ko je spreman nek izvoli.

Član
Učlanjen(a)
04.04.2009
Poruka
1
Ja sam kupio kineza d6000 pre 2 godine i prezadovoljan sam. Ispao mi je milion puta, cak mi je jednom upao u kofu sa lepkom za plocice i nista mu nije bilo.

Natrag