sta mislite o danasnjim tinejdzerima

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Zasto mislis da su samo mame primer deci? Da li i tate imaju neku ulogu u vaspitanju dece?

Najveću ulogu ima okolina...spoljni faktor koji utiče na sve nas...mene su roditelji naučili da budem dobar fin i da nikad ne počinjem svadju...a ulica me naučila da ne dozvolim nikome da bude iznad mene i da me ponižava. I tako imate sukob mišljenja....treba da odlučite da li da slušate roditelje i budete dobri a da svi gaze po vama ili da slušate ulicu i vi gazite po drugima....Srećom pa sam ja blizanac i mogu oba...

A ima i nonšalantnih roditelja....primera imam i u familiji koliko hoćeš...samo pusti dete na livadu ono će da napravi bazen...Strašno kakve su generacije od '99 pa na ovamo... Nit' se stide,nit' se boje....Samo bahato.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Zavisno kojoj grupi pripadaju....poucen naj svezijim iskustvom....podelio sam ih u tri grupe : komunisti ( 9-12g. ), muvare ( 12-15g. ) i akcionari ( 15-18g. ).
Do 12g. su slepi...kad progledaju do 15-te muvaju, a posle do punplestva...prvo skupljaju poene pa onda alcije....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Zavisno kojoj grupi pripadaju....poucen naj svezijim iskustvom....podelio sam ih u tri grupe : komunisti ( 9-12g. ), muvare ( 12-15g. ) i akcionari ( 15-18g. ).
Do 12g. su slepi...kad progledaju do 15-te muvaju, a posle do punplestva...prvo skupljaju poene pa onda alcije....

gde se seti aman? mozda da te predlozim za dosetitelja meseca? vidis da je ovde sve moguce :D

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
To su stoke :) ima izuzetaka,al brat bratu od 93 pa 94,95 i tako dalje,to sve gore i gore. Sa 12 vec pocunju da pusu i da se drogiraju,sexaju,radjaju decu. Oni sa svojih 12-13 godina obavili sto ja nisam sa 19-20... pa strasno no koment za ovu danasnju omladinu....

Natrag